Desert: Sorbet de vişine

De Lumea Femeilor, pe

Absolut delicios!

Învăţă să faci un dulce senzaţional care-ţi va încânta familia şi prietenii.

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 25 MINUTE
►1 lingură de gelatină pudră
► 500 g vişine
► 120 g zahăr
► 1 zahăr vanilat
► 60 g miere
► 40 ml brandy de vişine
► 1 lingură zeamă de lămâie
► 300 ml vin spumos
► 100 g vişine pentru decor

► Se amestecă gelatina cu apă şi se lasă 3 minute să se topească. Se încălzeşte în cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi. Nu trebuie lăsat să dea în fiert.
► Se spală vişinele şi se curăţă de sâmburi. Se dau prin blender şi se adaugă zahărul, mierea şi brandy, sucul de lămâie şi vinul spumos. Treptat, se încorporează şi gelatina dizolvată. Se amestecă totul.
► Se toarnă amestecul într-un castron şi se pune la congelator. Din când în când se amestecă. Cu cât se subţiază mai mult, cu atât se amestecă mai des. Se porţionează şi se serveşte în pahare reci. Se decorează cu vişine şi se poate servi cu vin spumant deasupra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter