Ciorbă de legume cu borş

De Libertatea pentru femei, pe

Foarte răcoroasă şi numai bună pentru vară!
PORȚII: 4-6
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 80 min

► Ingrediente
► 200 g conopidă
►2 cepe
►200 g broccoli
►2-3 morcovi
►un fir praz
►un ardei capia
►100 g mazăre
►100 g varză de Bruxelles
►2-3 lingurițe ulei de măsline
►2-3 frunze țelină
►mărar
►pătrunjel
►sare
►piper negru măcinat
►un litru borș

► Preparare:
1. Se curăță legumele, se spală și apoi se taie rondele. Mazărea, conopida, varza și broccoli se fierb separat.
2. Ceapa se călește câteva minute în uleiul de măsline, cât să devină transparentă și să se înmoaie, și apoi se adaugă restul legumelor în ordinea fierberii.
3. Separat, se clocotește borșul și se toacă verdeața mărunt.
4. După ce au fiert toate legumele împreună, se adaugă borșul, se mai clocotește ciorba câteva minute și se servește ornată cu verdeața.
Încearcă şi ciorba rusească de varză şi carne!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter