Cake-pops – rețetă simplă și de efect

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Vineri, 09 februarie 2018, 13:34
Cake-pops au devenit niște prăjiturele foarte la modă în ultima perioadă, deoarece sunt delicioase și arată senzațional. În interior au o compoziție de blat de tort. Specialista în cofetărie  Irina Apostol (Art Dessert), autoarea rețetei de mai jos, spune că dacă avem deja o compoziție preferată, o putem folosi ca bază pentru cake-pops. De asemenea, putem alege compoziții cu ciocolată albă sau neagră. Ca aspect, cele mai căutate sunt cele clarice, sferice, dar și cele în formă de flori sau de animale. Cake-pops - rețetă simplă, dar de efect!

Ingrediente: blat umed sau orice fel de blat; 100 g cremă de brânză; 3 linguri de dulceață; 50 g ciocolată cu lapte; bețișoare pentru cake-pops.
Glazura: 200 g ciocoală albă, bombonele pentru decor.

Mod de preparare: Se sfărâmă blatul și se adaugă toate ingredientele. Se amestecă bine compoziția, până se omogenizează (trebuie să fie tare). Se pune la frigider o oră, apoi se modelează sub formă de bile. Se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se lasă la frigider 30 de minute.

Se topește puțină ciocolată, se dă fiecare capăt de bețișor prin ciocolată și se fixează în cake-pop. Se topește ciocolata albă, se tăvălește fiecare cake-pop prin ea, apoi se ornează cu diverse bombonele.

Sursa foto: Art Dessert

S-ar putea să te intereseze și:

Tot ce trebuie să știi despre cupcakes

Brioșe vegetariene – rețetă delicioasă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter