Video: Mihaela, schimbare spectaculoasă de look!

De Diana Sorescu, pe

Unica.ro şi salonul Diamond Lady Studio& Spa au pus la cale concursul verii, o schimbare totală de look! Mihaela Manea a fost marea câştigătoare. Iată ce a ieşit!
Aţi fost multe participante la concurs, şi vă mulţumim. A fost greu să alegem cea mai potrivită candidată pentru marea schimbare de look, însă până la urmă am izbutit. Împreună cu echipa Diamond Lady am decis ca Mihaela Manea, din Bucureşti, să se bucure de un tratament de prinţesă.

Mihaela are 24 de ani, două fetiţe superbe şi un soţ care nu o scapă din ochi. Dovada? A fost lângă noi pe tot parcursul transformării, însă a avut încredere în mâinile dibace ale specialiştilor.

Când am aflat că Mihaela nu se dă cu ojă, nu s-a vopsit niciodată, iar machiajul nu o pasionează prea mult, ne-am bucurat. Am avut şansa să o reinventăm, să o metamorfozăm într-o divă.

Video: Mihaela, schimbare spectaculoasă de look!

De la pensat, vopsit, tuns, Mihaela a trecut la machiaj. Sînziana Iaru, make up artist, s-a întrecut pe sine şi a realizat un machiaj care ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Soţul s-a îndrăgostit din nou de aleasa lui, iar Mihaela nu s-a recunoscut în oglindă!!!

Video: Mihaela, schimbare spectaculoasă de look!

Încântaţi peste măsură de rezultat, cei doi au pornit spre casă, după aproape 7 ore de suspans. Singura lor grijă? Dacă fetiţele o să-şi recunoască superba mamă!

Video: Mihaela, schimbare spectaculoasă de look!

Click aici pentru Video! E spectaculos!

Foto, Video: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter