Concursuri de miss ciudate rău. Care ţi se pare mai bizar?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 15:15

Dacă despre concursurile de miss la copii am mai vorbit, ce spuneţi despre concursuri de frumuseţe a picioarelor, Miss Bomba Atomică sau Miss Cap de maimuţă? Iată câteva concursuri de miss ciudate rău. Care ţi se pare mai bizar?

Miss „copănele”

Statele Unite sunt celebre pentru pasiunea cu care mănâncă burgeri şi aripioare picante. Dar unele state se mândresc cu copanele cu sos barbecue şi….concursul de Miss „copănele de curcan” (Turkey Trot Miss Drumstick).
Cum ar fi locuitorii din Yelville, Arkansas, care au acest bizar concurs de frumuseţe a picioarelor ca parte a festivalului Curcanului, care are loc în fiecare an.
Concurentele fac tot ce se face la un concurs de miss obişnuit, doar că apar pe scenă ţinând în faţă nişte panouri uriaşe cu curcani desenaţi pe ele, care le ascund partea superioară a corpurilor. Astfel, juriul poate desemna cele mai frumoase „copănele” fără să fie influenţat de frumuseţea feţelor sau a siluetei.

Miss Cap de Maimuţă

Un alt concurs de frumuseţe ciudat şi aproape rasist a fost cel organizat în 1972 de starul de televiziune Gary Owens. Concursul a fost parte dintr-o campanie de lansare a unuia din filmele seriei „Planeta Maimuţelor” şi câştigătoarea a ajuns chiar să joace în următorul film al francizei. Toate concurentele au purtat măşti cu cap de maimuţă pe timpul probelor.

Citeşte mai departe şi vezi alte concursuri de miss ciudate rău. Care ţi se pare mai bizar de pe pagina următoare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter