O româncă din Galați a obținut locul 4 la un concurs de frumusețe din Thailanda

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 mai 2018, 11:49
O tânără de 23 de ani din Galați a reușit performanța de a câștiga locul 4 la Miss Tourism Queen International 2018, un concurs de frumusețe desfășurat în Thailanda.

Sînziana Sîrghi a concurat alături de alte 54 de femei frumoase din întreaga lume, iar locul obținut de româncă devine astfel cel mai bun rezultat obținut de țara noastră până acum, în cadrul acestui concurs care datează încă din anul 1949. Amintim că în anul 2008, românca Delia Duca din Brașov s-a clasat în Top 20 din 113 concurente. Locul întâi a fost ocupat de reprezentanta Braziliei, urmată de concurentele din Tatarstan, Belgia, România şi Thailanda.

Sînziana Sîrghi este studentă în anul 5 la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi. În 2012 a reprezentat România în Germania la concursul de frumusețe Miss Intercontinental, în 2016, în Polonia, a participat la Supranational , iar anul trecut, în Coreea de Sud a participat la Miss Global Beauty Queen . Vezi mai multe imagini cu Sînziana Sîrghi în galeria foto!

Citește și – Cannes 2018. Accidente vestimentare de neiertat pe covorul roșu

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter