O româncă, desemnată cea mai frumoasă femeie dintr-un oraș britanic

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 12:18
Alina Găitan, o româncă ce lucrează ca ofiţer de închisoare într-un oraș din Marea Britanie, a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019. 

Tânăra de 28 de ani lucrează de mai bine de doi ani la închisoarea din Bristol, dar în timpul liber participă la concursuri de frumusețe. Deși este licențiată în economie și vorbește fluent mai multe limbi străine printre care engleza, franceza, italiana, spaniola şi portugheza, ea a ales să se angajeze ofițer în penitenciar pentru că și tatăl ei a lucrat pe un astfel de post. De asemenea, ea a mărturisit că acest job o împlinește pentru că simte că așa poate ajuta oameni, conform Libertatea.

Românca va reprezenta orașul Bristol la Miss Inspiration 2019

Alina Găitan este un exemplu pentru multe tinere românce care aleg să plece peste hotare pentru a duce o viață mai bună. Aceasta a reușit să câștige simpatia comunității din care face parte în Marea Britanie, astfel că a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019 și urmează să reprezinte orașul în Țara Galilor, acolo unde se va desfășura finala concursului de frumusețe Miss Inspiration 2019.

„Prin participarea la acest concurs vreau să arăt că există atât de multe moduri în care poţi fi frumos. Nu este doar despre cum arăţi. M-am luptat cu imaginea corpului meu în trecut şi ştiu că asta este o problemă care afectează multe femei” a mărturisit românca.

Tânără care a fost mereu pasionată de artă, frumusețe și modă, crede că determinarea și perseverența sunt armele cu care poți reuși orice în viață, așa cum mărturisește pe pagina ei de pe rețelele de socializare.

„Cred că trebuie să muncești din greu și să te lupți pentru ceea ce îți dorești, iar dacă pot inspira măcar o persoană să facă la fel, voi fi fericită” a spus Alina Găitan pentru Bristol Post.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter