Abonează-te la revista Unica şi poţi câştiga o bicicletă de prinţesă

De Unica.ro, pe

Abonează-te pe şase luni la revista Unica şi eşti înscrisă în cursa pentru o bicicletă Gazelle, bicicleta preferată de Casa Regală a Olandei.
Primăvara aceasta bicicleta este cel mai cool accesoriu. Poţi să-l ai şi tu dacă intri în concursul Unica.
Nu trebuie decât să te abonezi prin SMS pe saşe luni şi eşti înscrisă în concursul nostru. Dacă ai noroc poţi câştiga chiar tu o bicicletă de prinţesă, modelul Lady Liu de la Gazelle.
Gazelle, cel mai mare producător de biciclete din Olanda, deţine titlul de Royal Brand conferit de Casa Regală a Olandei şi are o experienţă de 113 ani.
Câştigătoarea este Girboiu Andreea, din Braşov pe care o rugăm să ne scrie la adresa concursuri@ringier.ro .

Ce trebuie să faci

Trimite un SMS cu textul unica la numarul 7676, urmează instrucțiunile primate prin SMS și te abonezi automat pentru 6 ediții. Prețul total al serviciului, în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, este de 9.1 euro fără TVA, și este format din: 1 mesaj de 9 euro care reprezintă abonamentul efectiv și 2 mesaje a câte 0,05 euro, care reprezintă costul de comunicare prin SMS. În maxim 7 zile de la trimiterea mesajului, vei fi contactată telefonic pentru furnizarea datelor de livrarea ale abonamentului.
Poți plăti abonamentul si la firmele de abonamente sau direct la sediul Ringier Romania, b-dul Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, București. Dacă efectuezi plata până in data de 20 ale lunii curente, distribuția abonamentului va începe cu primul număr al revistei din luna imediat următoare. Informatii suplimentare la telefon 021.20.35.600 sau 021.20.35.642.
Bicicleta va fi căștigata prin tragere la sorți. Vor intra în concurs toate abonamentele valide pe 6 luni efectuate în perioada 20 februarie – 20 martie, iar câștigătoarea va fi anunțată în revista Unica, ediția de mai. Mult success!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter