Feng shui la birou: Cum să aduci bani şi promovări în viaţa ta

De Diana Zagrean, pe

Dacă eşti o angajată care petrece destul de mult timp la serviciu, cu siguranţă aceste reguli de Feng Shui te vor ajuta să mergi cu plăcere mai mare la job şi chiar să te simţi mai relaxată. În plus, poţi să obţii promovarea atât de mult aşteptată şi poate chiar o mărire de salariu.
Regulile Feng Shui consideră că apropierea de uşa principală de acces în birou este una vulnerabilă.
Dacă ai biroul aşezat lângă uşă şi nu-l poţi muta, măcar încearcă să nu stai cu spatele la ea. Atunci când când se iveşte ocazia, mută-ţi biroul!
Scaunul pe care stai la muncă influenţează foarte mult starea ta de sănătate şi evoluţia pe care o ai în carieră. Pentru că cel mai probabil, vei sta pe scaun multe ore, alege unul ergonomic, care să nu te ţină cu spatele şi gâtul încordate.

Trucuri pentru bani:
Cea mai bună cale de a evita riscul compromiterii eficienţei, este organizarea unui birou curat şi ordonat. 10 minute petrecute în fiecare dimineaţă pentru a aranja obiectele de pe birou, îţi vor garanta liniştea de peste zi.
Fă ordine în birou şi aruncă acele obiecte inutile din sertate şi dulapuri. Ele, păstrate prea mult timp acolo, vor atrage energia şi vor deveni „consumatori” energetic statici care te vor împiedica să te concentrezi şi să fii eficientă.
Pune un borcănel cu monede pe birou, în colţul din pătratul magic aferent bunăstării financiare. Te va ajuta să înmulţeşti salariul.
Trucuri pentru dragoste:
Dacă vrei să activezi chiar şi locul de muncă pentru a-ţi găsi perechea sau pentru a îmbunătăţi relaţia cu partenerul, ai nevoie de câteva idei.
Foloseşte puterea elementelor din ciclul productiv şi pune la lucru culorile şi cristalele. Ele pot fi aduse la locul de muncă fără să deranjezi sau să modifici foarte tare aspectul discret al biroului.
Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter