Nu ai un loc de muncă? Iată cum poţi strânge bani

De Sandra S., pe

Economia tot prost merge, deocamdată. Cu toate că piaţa locurilor de muncă s-a mai relaxat un pic, încă este greu să îţi găseşti un job bun. Totuşi, poţi face rost de bani chiar dacă nu ai un loc de muncă. Iată câteva idei.
Cere ajutor de şomaj
Dacă nu mai eşti student şi dacă de la fostul loc de muncă ai fost dată afară (de exemplu postul tău a fost restructurat), atunci poţi aplica pentru ajutorul de şomaj, în România. Este o sumă destul de mică, însă este un ajutor în plus atunci când ai nevoie de bani şi reuşeşti să te angajezi.
Citeşte şi: Banii tăi: 4 metode inedite prin care economiseşti bani rapid
Vinde ce nu îţi mai trebuie
Câteva tinere din România au reuşit să-şi facă o adevărată afacere din asta. Şi-au fotografiat hainele pe care nu le mai purtau, au pus imaginile pe un web-site şi apoi le-au vândut. Vintage-ul este la modă şi mai ştii şi vorba aceea, „gunoiul unuia este comoara altuia”. Poţi vinde mai multe obiecte, nu doar haine.
Fă meditaţii
Dacă ştii foarte bine o limbă străină, orice materie umanistă sau de real, atunci eşti candidatul perfect. Poţi începe să predai lecţii copiilor şi aşa mai poţi strânge câţiva bani, măcar pe perioada anului şcolar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter