Model Victoria`s Secret, „masacrată” de ploșnițe la un hotel FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 01 septembrie 2022, 16:39
Un model Victoria`s Secret a dat în judecată un hotel din California, susținând că a fost „masacrată” de pleoșnițe în timpul unei vizite din anul 2016.

Sabrina Jales St. Pierre, model brazilian cunoscut în lumea modei după ce a lucrat pentru Victoria`s Secret, Tommy Hilfiger și Ralph Lauren, spune că vizita din 2016 la Embassy Suites ale Hiltom Palm Desert i-a afectat cariera de model, relatează Fox News.

Model Victoria`s Secret, „masacrată” de ploșnițe la un hotel FOTO

Avocatul tinerei, Brian Virag, a afirmat că modelul „ a început să observe mușcătuirle de pleoșniță după prima noapte petrecută în hotel și a fost masacrată de mușcături ce i-au acoperit o mare parte din corp”.

El susține că St Pierre „a experimentat o trauma psihologică” și, „deoarece coprul ei este obiectul muncii sale”, aceste mușcături „i-au afectat în mod sever cariera”.

Model Victoria`s Secret, „masacrată” de ploșnițe la un hotel FOTO

Pe de altă parte, directorul general al hotelului, Carlos Mendoza, a negat că hotelul ar fi fost infestat, precizând că o companie de control al dăunătorilor a inspectat camera în urma acuzațiilor modelului Brazilian și nu a fost găsită nicio pleoșniță.

Sabrina Jales St. Pierre cere acum daune financiare și pedepse aspre pentru lanțul hotelier Hilton Worldwide, Hilton Worldwide Holding și Embassy Suites Management. Totuși, nu se știe care este suma cerută de modelul Brazilian.

Citeşte şi: De ce apar ploșnițele și cum scăpăm de ele

Citește și: Katie Holmes și Jamie Foxx anulează nunta și se despart după cinci ani de relație

Citește și: Jurnalistă anchetată în Arabia Saudită pentru „ținută indecentă” VIDEO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter