Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down

De Adelina Duinea, pe

Sofia Jirau (24 de ani) este primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down. Sofia apare alături de alte 17 modele în campania noii colecții a brandului, „Love Cloud”, informează CNN.

Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down

Modelul de origine portoricană apare în campanie alături de modele celebre ca Hailey Bieber, Taylor Hill și Adut Akech, precum și alături de Celilo Miles, pompier cu origini indigene, fotografiată ținându-și casca la brâu, Sylvia Buckler, designer accesorii, fotografiată în timpul sarcinii, modelul plus-size Paloma Elsesser și Valentina Sampaio, primul model transgender al brandului.

Prin intermediul acestui proiect, compania dorește să „întărească angajamentul Victoria’s Secret de a bine veni și celebra toate femeile”, arată brandul într-un comunicat de presă.

Directorul creativ Victoria’s Secret, Raúl Martinez, a declarat că această campanie reprezintă „un moment major în evoluția brandului”. „De la alegerea acestor femei incredibile care au adus colecția la viață, până la spiritul incredibil de inclusiv de la ședințele foto, această campanie este o parte importantă a noului standard pe care-l creăm pentru Victoria’s Secret”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască și după a aflat că tatăl copilului era propriul ei soț

De la 105 kg, la un concurs de culturism. Cum a reușit Jodie Marquardt să slăbească 50 de kg

Fenomen rar în partea de nord a Mării Negre. Apa a devenit galbenă

„Cândva am visat la asta, am muncit, iar azi acel vis s-a îndeplinit. În sfârșit pot dezvălui că sunt primul model Victoria’s Secret cu sindromul Down”, a scris Sofia Jirau în mediul online. „Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați susținut întotdeauna proiectele. Mulțumesc, Victoria’s Secret, pentru că vedeți un model în mine și pentru că mi-ați oferit șansa de a face parte din campania inclusivă Love Cloud Collection. Acesta este doar începutul!”, a încheiat.

„Întotdeauna am zis că «nici în interior, nici în exterior, nu există limite» pentru a-i motiva pe oameni să-și depășească limitele auto-impuse”, a mai declarat tânăra.

Sofia Jirau este model din anul 2019 și deține și un magazin online numit „Alavett”. În februarie 2020, tânăra a devenit unul dintre puținele modele cu sindromul Down care au defilat la Săptămâna Modei de la New York.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter