Jennifer Garner, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO

De Oana Savin, pe
Actrița americană Jennifer Garner a primit, luni, o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywwod, Los Angeles, în semn de recunoaștere pentru cariera sa de peste 20 de ani.

Jennifer Garner, cunoscută pentru rolurile din „Juno”, „Dallas Buyers Club” și pentru rolul Sydney Bristow din serialul „Alias”, a apărut în peste 30 de filme.

Azi pentru mine este ocazia de a marca 24 de ani petrecuți cu bucurie într-o meserie pe care o iubesc atât de mult. Să pot trăi acest moment alături de familie și prieteni este cu adevărat formidabil”, a declarat actrița în vârstă de 46 de ani, citată de Daily Mail.

Jennifer Garner, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO

Citește și: Ben Affleck are o nouă iubită. Cine este tânăra

Alături de Jennifer, la ceremonie s-au aflat părinții, surorile și cei trei copii ai săi, Violet (12 ani), Seraphine (9 ani) și Samuel (6 ani), din mariajul cu Ben Affleck, de care s-a despărțit anul trecut.

Jennifer Garner, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO

Pe numele ei complet Jennifer Anne Garner, actrița a intrat în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, plasându-se pe locul cinci, câștigând aproximativ 14 milioane de dolari în anul 2004/05. De-a lungul carierei a fost recompensată cu mai multe premii, cel mai important fiind Globul de Aur.

Citește și: Actrița Asia Argento, obligată să plătească 380 mii dolari după ce a fost acuzată de agresiune sexuală

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter