Economiseşte franţuzeşte. Top 3 sfaturi

De Diana Zagrean, pe

După multe sfaturi despre seducţie şi diete franţuzeşti a venit timpul să împrumutăm şi alte obiceiuri sănătoase de la femeile din Franţa. Cunoscute pentru stilul minimalist chic, franţuzoaicele reuşesc să ne dea clasă şi când vine vorba de bugetul personal. Iată cum se economiseşte franţuzeşte, 5 sfaturi pentru portofelul tău.
1. Renunţă la cardul de credit
Sau măcar redu din cheltuielile pe datorie. Francezii sunt celebri pentru cumpătare, atât din punct de vedere culinar, cât şi financiar, dovadă fiind femeile slabe şi impactul moderat al crizei economice în ţara lor. Cardurile de credit nu sunt foarte populare în Franţa, iar femeile care deţin astfel de carduri, nu le folosesc decât la ocazii excepţionale.
2. Găteşte franţuzeşte
Mâncarea franţuzească nu înseamnă doar fine dining la restaurante scumpe, de fiţe. Francezii ştiu să preţuiască ingredientele şi nu cumpără nimic care nu este cu adevărat necesar. În plus, ei ştiu să folosească bucăţile mai ieftine de carne pentru mâncăruri cu sos şi oasele pentru supe. Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare din Franţa sunt feluri simple, cu puţine ingrediente, care nu costă o avere, cum ar fi coq au vin (cocoş cu vin) sau omleta.
3. Îmbracă-te cu gust, fără excese
Calitatea este mai bună decât cantitatea, după cum susţin franţuzoaicele. Menţine ordine în garderobă şi nu investi decât în haine de calitate şi materiale rezistente. În loc să-ţi schimbi complet conţinutul dulapului în fiecare sezon, învaţă să valorifici piesele vestimentare şi să le combini pe sistemul mix and match, astfel încât să poţi obţine mai multe ţinute. În plus, atunci când un obiect vestimentar nu-ţi mai vine bine, du-l la croitorie şi ajustează în loc să arunci ce nu te mai încape sau ce ţi-a rămas larg.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter