Horoscop Saturnia: Ce zic astrele despre Andreea Mantea şi Ştefan Stan

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Relaţia celor doi a fost atât de scurtă, că astrele nici n-au apucat să sclipească de două ori. Nici vedetele nu se mai iubesc ca pe vremuri .
Mă îndoiesc că planurile lui Ştefan Stan de la început, când încă nu câştigase Vocea României, includeau muzică din secolul ăsta, o iubită din tabloide şi imaginea de „altă vedetă care îşi spală chiloţii în public”, pe canapele mai mult sau mai puţin celebre ale televiziunilor.
Nu-l cunosc pe Ştefan Stan şi nu pot să spun cu certitudine la ce s-a gândit el când a venit, cu vocea lui groasă, să ne cânte Frank Sinatra, Oscar Benton sau Little Willie John, dar sigur nu avea de-a face cu cămăşi descheiate sau piţipoance.
Citeşte şi PROBLEME ÎN PARADIS! Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au ciondănit în direct, la TV
 
Transformarea s-a petrecut treptat şi numai astrele mai ştiu cum s-a ajuns la scandal în direct şi despărţire cu lacrimi de crocodil după numai o lună de relaţie.
Să o luăm sistematic, Ştefan Stan s-a născut pe 2 iulie 1977, deci un rac veritabil, un sensibil şi suflet bătrân. Asta explică muzica veche, stilul oldies şi romantismul lui Ştefan Stan (încă din primele zile de relaţie el spunea că iubita lui este perfectă pentru el și că visează să îmbătrânească alături de ea.
Andreea Mantea, pe de altă parte, s-a născut pe 20 septembrie 1986, o fecioară cu năbădâi şi influenţe clare din partea ascendentului, pe care nu îl cunosc. Asta explică fiţele şi aerul de veşnic neînţeles. Poate şi lacrimile false (să fie ascendentul în gemeni….hmmm?).
Deşi el se vedea deja antrenorul echipei de fotbal compusă din copiii lor, Andreea Mantea avea dureri de burtă şi nimeni nu o credea. Deşi a avut nevoie de salvare pentru a ajunge la spital, ea a preferat să nu-l deranjeze pe iubitul ei, în ciuda durerilor acute.
Citeşte mai departe şi află părerea Saturniei despre despărţirea lui Ştefan Stan de Andreea Mantea, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter