5 nativi care nu încheie bine luna mai. Se abat necazuri asupra lor!

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 21:25

Vara se apropie cu pași repezi, dar acesta nu este un motiv de bucurie pentru unii nativi din zodiac.

Există o serie de aspecte astrologice care indică faptul că unele zodii vor intra în vară cu multe supărări și necazuri pe cap și mari dezamăgiri.

Horoscop. Zodii ghinioniste la sfârșitul lunii mai

Haideți să vedem care sunt nativii din horoscop care vor încheia luna mai într-un dezastruos.

Horoscop Fecioară

Nativii din Fecioară se numără printre cei cărora norocul nu le va surâde în următoarea săptămână. Vor primi vești proaste cu privire la împărțirea unei moșteniri de familie. Poate fi vorba despre o succesiune în cadrul căreia să nu li se acorde în tocmai ceea ce își doresc. Sau unele bunuri importante ale familiei le pot fi furate sau avariate într-un incediu.

Citeşte şi: 5 nativi al căror destin va fi dat peste cap la începutul verii. De ce le e cel mai frică, nu scapă

Horoscop Leu

Se anunță o perioadă delicată pentru cei născuți în acest semn zodiacal. Dacă pe plan personal vor avea parte doar de surprize plăcute, pe partea profesională se vor lovi de o mulțime de neplăceri. Este posibil ca nativii Leu să nu reușească să treacă pragul de avansare la locul de muncă. Sau cineva poate să le fure postul, printr-o răzbunare pentru o neînțelegere mai veche. Parcatic, nativii Leu nu trebuie să se mai bazeze pe nimeni la locul de muncă, pentru a minimaliza pe cât posibil riscul de a-și pierde jobul.

Horoscop Scorpion

Nativii din Scorpion vor primi câteva lecții cu privire la responsabilitatea față de familie. Ei lasă pe ultimul plan latura personală, afundându-se cu totul în carieră, lucru care va duce, în mod inevitabil, la o serie de certuri și conflicte nedorite cu partenerul/a de viață. Presiunea de la locul de muncă este, într-adevăr foarte mare, și li se va reproșa că nu mai petrec timpul cu familia și că ignoră îndatoririle pe care le au acasă.

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, horoscopul verii 2023. Nativii Fecioară sunt la mâna destinului, în timp ce Berbecii vor face progrese

Horoscop Vărsător

Nativii din Vărsător se vor confrunta cu pierderi serioase pe plan financiar, dar și cu amânarea unor proiecte în care își puseseră toată baza pentru noi și necesare câștiguri. Sfârșitul primăverii îi prinde cu o gaură mare în buget din cauza cheltuielilor neșteptate și a neprimirii banii din unele împrumuturi pe care le-au făcut la începutul anului. Este momentul să fie mai chibzuiți și să acorde atenție maximă investițiilor de orice fel.

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

Horoscop Pești

Pești, mare atenție la accidentări în următoarea perioadă. Sunt posibile accidente casnice serioase, luxații, fracturi, care vă vor face să amânați concediul sau deplasările în interes de serviciu și să pierdeți o sumă împortantă de bani. Conform horoscopului, recomadat este să amânați o vreme schimbările pe care doreați să le faceți în locuință, pentru a nu vă expune riscului de a vă răni.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter