Îşi dă seama când mimezi orgasmul? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:00

Mimezi orgasmul din când în când, ca să nu-i răneşti sentimentele? Zodia lui îţi spune dacă îşi dă seama sau nu.

Berbec

Odată ce se „aprinde”, Berbecul este prea concentrat pe ceea ce face ca să mai observe detalii precum reacţiile tale. El face ce ştie mai bine şi speră să-ţi placă şi ţie la fel de mult cum îi place şi lui. Poţi să mimezi orgasmul ani în şir pentru că Berbecul nu îşi va da seama niciodată.

Taur

Taurul este prea egoist şi leneş ca să urmărească reacţiile tale în timpul sexului. Lui îi place să închidă ochii, să stea pe spate şi să se bucure de senzaţiile pe care i le oferi. Iar dacă îşi dă seama că mimezi orgasmul, se va preface că nu a observat nimic pentru că îi e mai simplu să continue aşa decât să pornească o discuţie.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni nu prea e atent la reacţiile tale. De multe ori nici nu îşi dă seama dacă ai avut orgasm, fie că te-ai prefăcut, fie că a fost real. Când îşi aduce aminte, te întreabă, iar dacă răspunsul tău e „Da”, atunci el e mulţumit şi nici prin cap nu îi trece că ai putea să-l minţi.

Rac

Cu Racul nu prea e loc de mimat orgasmul. Este destul de atent la reacţiile tale din pat şi de obicei îşi dă seama când mimezi orgasmul şi când e „pe bune”. În acest caz e mai bine să-i spui direct că nu ai avut, pentru că dacă te prinde cu minciuna se supără foarte tare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter