Ce nu ştiai despre mimarea orgasmului

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:29
Sex

La ce te duce cu gândul mimarea orgasmului? Din punctul de vedere al unei femei, înseamnă să nu îţi laşi partenerul să se simtă jenat că nu a reuşit să te ducă până acolo. Din punctul de vedere al unui bărbat ar fi că… fie îl înşeli, fie îţi este teamă de intimitatea reală. Vezi care este adevărul plus alte lucruri pe care nu le ştiai despre mimarea orgasmului!

Cine mimează orgasmul cel mai des?

Dacă te-ai gândit că femeile sunt maestrele ale acestei arte, află că te înşeli amarnic! Potrivit unui studiu efectuat de curând, se pare că bărbaţii sunt cei care mimează orgasmul cel mai des şi cel mai bine. Mai exact, două treimi din totalitatea bărbaţilor divorţaţi sunt cei care fac asta, iar motivul este teama de relaţionare emoţională, o traumă cu care rămân în urma divorţului. Studiul acesta a fost efectuat cu ajutorul a 1.080 de respondenţi.
Pe de altă parte, un alt studiu concentrat mai mult asupra femeilor – însă aş spune că numărul de voluntare a fost prea mic ca să se poată oferi un rezultat real la nivel global – arată că femeile mimează orgasmul în procent de 70%, iar motivul principal fiind că sexul nu este destul de satisfăcător, aşadar vor ca partidele să se termine mai repede.

De ce se mimează orgasmul în general

Dacă nu este vorba de teama de intimitate, atunci următorul motiv pentru care oamenii în general mimează orgasmul este să protejeze sentimentele partenerului sau partenerei. În plus, atunci când simţi că partenerul se apropie de orgasm, începi să scoţi sunetele care îi confirm că tu ai ajuns acolo deja, astfel grăbind procesul şi pentru el. Însă nu te gândi că este un ajutor, pentru că până la urmă tot mimare se numeşte.
Mai sunt şi cei care mimează orgasmul de teama de intimitate. Dar asta înseamnă că atunci când mimezi plăcerea, încerci de fapt să ţii partenerul la distanţă, pentru că astfel mimezi şi intimitatea emoţională dintre voi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter