Cum îl satisfaci în pat în funcţie de grupa sanguină. Horoscopul japonez

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:00

Aşa cum noi credem în zodiile sub care ne-am născut, japonezii sunt convinşi că grupa sanguină ne dictează personalitatea şi gusturile. Horoscopul japonez îţi spune ce îşi doreşte iubitul tău în pat în funcţie de grupa lui sanguină.

Grupa sanguină 0

Bărbatul cu grupa sanguină A este foarte sociabil, comunicativ, vesel. nu trebuie să ghiceşti ce îşi doreşte în pat, pentru că ţi-o spune el – niciun subiect nu este tabu pentru el – şi se aşteaptă ca şi tu, la rândul lui, să îi spui ce vrei să-ţi facă.
În pat este lipsit de complexe, inventiv şi dispus să experimenteze orice. Îşi doreşte o iubită care să fie la fel de deschisă nu doar când vine vorba despre discuţii sexy, ci şi când trebuie să pună în practică cele discutate. Dacă eşti inhibată, complexată şi te ruşinezi repede, nu eşti amanta ideală pentru el.
Nu are neapărat nişte preferinţe în pat, dar orice i-ai face se aşteaptă să o faci din toată inima. Decât să faci anumite lucruri doar pentru că ştii că le vrea, mai bine renunţi. Îşi dă seama imediat dacă nu te implici în partida de sex. Dacă e vorba doar de oboseală sau stres, găseşte el modalităţi să te scape de ele. Dacă e vorba de altceva, e mai bine să vorbeşti cu el, să clarificaţi lucrurile şi abia apoi să treceţi în pat.
Nu uita că singurul lucru pe care îl vrea de la tine este să fii sinceră în vorbe, fapte şi gesturi.

Grupa sanguină A

Bărbatul cu grupa sanguină A este calm, liniştit, introvertit şi serios. Aparent, sexul nu este ocupaţi alui preferată. De fapt, are aceleaşi dorinţe ca orice bărbat, dar nu ştie să vorbească despre ele. Iubita ideală este cea care îl face să se simtă în siguranţă, astfel încât să fie el însuşi alături de ea.
În pat este timoratm, complexat şi timid, mai ales la începutul unei relaţii. Cu timpul se obişnuieşte cu femeia de lângă el şi trece peste complexe, dar rămâne un amant rezervat, care se fereşte să vorbească despre sex şi nu poate face anumite lucruri, chiar dacă îşi doreşte. De exemplu, nu îţi va cere niciodată să-i faci sex oral, deşi e preferatul lui. Dacă nu iei tu iniţiativa, se va mulţumi cu fanteziile sau poate chiar va ajunge să plătească pentru ceea ce îşi doreşte.
Înainte de toate trebuie să-l faci să se simtă în siguranţă lângă tine şi vei vedea că începe să-ţi facă unele confidenţe. Fii foarte atentă la reacţiile lui din timpul sexului şi caută să ghiceşti ce anume îşi doreşte. Da, este greu, dar dacă îl iubeşti, va trebui să rezolvi puzzle-uri tot timpul.
Nu trebuie să-l critici niciodată în pat, chiar dacă nu eşti mulţumită de „performanţele” lui. Criticile îl jignesc şi îl fac să se îndepărteze de tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter