Cum îl faci să o uite pe fosta în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Ţi se pare că încă se mai gândeşte la fosta iubită? Zodia lui îţi poate spune ce trebuie să faci ca să o uite pentru totdeauna!

Berbec

Berbecul nu este genul care să se agaţe de trecut, dar dacă ţi se pare că vorbeşte cam mult despre fosta iubită, poate că ar trebui să iei măsuri. Trebuie să-l ţii tot timpul ocupat, să-i pregăteşti surprize şi aventuri prin care să-i oferi noi amintiri plăcute în locul celor vechi. Dacă este tot timpul entuziasmat de prezent nu mai are timp să se gândească la trecut.

Taur

Dacă se gândeşte încă la fosta, cu siguranţă se gândeşte cu mânie şi ranchiună. Ca să-l faci să o uite, trebuie să-i demonstrezi cât eşti de amabilă, drăguţă şi bună pe lângă ea. Îi place să fie alintat şi acesta e calea către inima lui. Răsfaţă-l cu mâncare bună, surprize, cadouri şi sex de calitate şi evită cu orice preţ certurile.

Gemeni

În general, uită repede fostele relaţii, dar dacă ţi se pare că se gândeşte cam mult la trecut, trebuie să îi ofere stimularea mentală de care are nevoie orice Geamăn. Discuţii interesante şi inteligente, ieşiri la teatru şi operă, filme, plimbări în locuri noi şi interesante. Cât sunteţi încă la începutul relaţiei, lasă-l să te cucerească pas cu pas, căci această „vânătoare” îli stârneşte interesul şi îl entuziasmează.

Rac

Fosta poate fi un pericol în relaţia ta cu Racul pentru că el e genul care se agaţă de trecut şi îi e greu să pornească o altă relaţie. Mai întâi asigură-te că nu este doar un mijloc de a o face geloasă pe fosta. Dacă eşti convinsă că într-adevăr e interesat de tine, calea către inima lui constă în mult răsfăţ. Racului îi place să fie alintat, aşa cum ar face-o o mamă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter