Cum îţi dai seama că e nefericit lângă tine în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Când este nefericit într-o relaţie, Săgetătorul caută nod în papură partenerei, în timp ce bărbatul Balanţă devine gânditor şi absent. Vezi cum se manifestă iubitul tău atunci când e nefericit lângă tine!

Berbec

Berbecul, care este atât de energic şi vesel din fire, se schimbă radical atunci când este nefericit. Devine letargic, lipsit de viaţă şi orice i-ai propune îţi va spune că nu are chef sau că e obosit. De obicei refuză să discute despre problemele pe care le are.

Taur

Taurul este prea laş ca să-ţi spună în faţă că e nefericit şi prea leneş ca să încerce să rezolve problemele. În schimb, se va chinui să-şi ascundă nefericirea, ceea ce nu pra îi iese. Îţi dai seama imediat că se comportă ciudat, de parcă ar avea secrete.

Gemeni

Îţi dai seama că e nefericit când încetează să mai comunice cu tine. În general e foarte vorbăreţ şi îţi povesteşte de toate cu lux de amănunte. Dar când apar probleme în relaţie devine tăcut şi încetează să te mai ţină la curent cu tot ce a făcut peste zi.

Rac

Când nu este fericit acasă, Racul caută să se simtă bine în alte părţi. Asta nu înseamnă neapărat că te înşală. Probabil vei observa că are hobby-uri noi despre care nu ştii nimic, îşi face prieteni pe care nu îi cunoşti şi se implică în tot felul de activităţi fără să te invite şi pe tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter