Horoscop săptămânal: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 24-30 iunie

De Amelia Matei, pe

Vezi ce au pregătit astrele în săptămâna 24-30 iunie pentru zodia ta!

Berbec

Este o săptămână bună din punct de vedere profesional, dar s-ar putea să ai unele probleme la capitolul financiar, pentru că munca ta nu va fi răsplătită chiar acum. Oricum, tu trebuie să profiţi de toate oportunităţile pentru că va veni în curând şi răsplata materială. Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de munca ta! Atenţie şi la sănătate!
Horoscop: Cele mai urâte defecte ale zodiilor

Taur

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, iar săptămâna asta trebuie neapărat să-l găseşti pentru că altfel vei începe să te resimţi. Profită de fiecare ocazie pentru relaxa cât mai mult. Din când în când e bine să mai laşi unele lucruri în seama altora, chiar dacă ai impresia că nimeni nu se descurcă mai bine decât tine. Fii atentă la fiecare pas pentru că eşti predispusă la mici accidente, mai ales casnice.

Gemeni

Este o perioadă prielnică pentru studii, examene şi tot ce are legătură cu învăţatul. Acumulezi foarte uşor noi cunoştinţe şi ai o memorie bună, plus o tonă de energie. Deci dacă vrei să-ţi iei vreo diplomă, acum e moementul. La fel de bine îţi merge şi la muncă, deci profită de perioada favorabilă şi începe să-ţi pui îm aplicare planurile profesionale. O săptămână mai slabă din punct de vedere sentimental.

Rac

Ar putea să apară mici neînţelegeri cu cei din jur. Poate fi vorba de certuri în familie sau la serviciu, dar oricum e posibil să ieşi prost dacă eşti încăpăşânată şi refuzi să accepţi că greşeşti. Eşti cam irascibilă, aşa că e mai bine să stai departe de cei care te scot din sărite. Nu uita de tine, de pasiunile tale şi acordă-ţi măcar câteva ore în care să faci numai ce vrei tu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter