Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 17-23 iunie

De Amelia Matei, pe

Vezi şi tu ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta! Va fi o perioadă plină pentru mulţi dintre noi şi trebuie să fii tare ca să faci faţă.

Berbec

Faci nişte schimbări care necesită un spirit practic bine dezvoltat. Probabil vei face nişte modificări sau doar o curăţenie de proporţii. Trebuie să ai grijă la banii pe care îi investeşti în acest proiect pentru că astrele sunt zgârcite la capitolul financiar. Cu această ocazie petreci mai mult timp în familie.
Al câtelea copil eşti la părinţi? Vezi ce spune asta despre tine!

Taur

Dacă ai unele datorii mai vechi de plătit, indiferent de natura lor, ar fi cazul să te ocupi de ele. Din fericire ai şi timp şi bani suficienţi, deci nu ai nicio scuză ca să amâni. Dacă ai câteva zile mai libere, poate că ar fi momentul să-ţi iei o mică vacanţă şi să te ocupi de familie şi prieteni.

Gemeni

S-ar putea să apară nişte veşti nu tocmai plăcute, dar ai puterea psihică necesară pentru a trece peste toate, mai ales că ai parte şi de o puternicp susţinere, chiar şi de la oameni de la care nu te aştepţi. Atmosfera devine tensionată şi la serviciu, unde se adună cam multe lucruri de făcut.

Rac

Vine o săptămână cam grea, iar pe la mijlocul ei vei începe să numeri orele până la weekend. Ai foarte mult de lucru la serviciu şi va trebui să lucrezi probabil peste program, iar din această cauză atmosfera devine tensionată şi acasă. Foloseşte fiecare minut liber ca să te odihneşti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter