Horoscop: Cât de mult te ajută intuiţia feminină în funcţie de zodia ta

De Libertatea pentru femei, pe

În mod sigur, ţi s-a întâmplat şi ţie să ai un déjà-vu sau sentimentul că ştii dinainte ce se va întâmpla în momentele critice. Intuiţia, un al şaselea simţ pe care îl avem toţi, poate fi citită în tema astrală a zodiei tale.
Berbec
Fler în afaceri si în dragoste
Ţi se reproseaza uneori ca esti prea impulsiva si ca acţionezi fara sa te gândesti prea mult la consecinţe. Zodia ta este dominata de energia si forţa dinamica a lui Marte, astrul celor îndrazneţi si necugetaţi. Cu toate acestea, Marte este cel care te înzestreaza cu o intuiţie fina, care te ajuta sa alegi binele de rau, fara sa mai astepţi dovezi si argumente. În afaceri, în dragoste si în relaţiile cu cei din jur, tu intuiesti avantajele si pericolele si iei decizii rapid.
Taur
Presimţi energiile negative
Echilibrata, calma si afectiva, zodia ta dominata de Venus iubeste confortul si rutina. Dar, pusa în faţa unor alegeri dificile sau confruntata cu situaţii iesite din comun, te poţi baza pe forţa intuiţiei. Asculta ce-ţi spune inima si ţine cont de cel de-al saselea simţ cu care esti înzestrata. Elementul de Pamânt din zodia ta este strâns legat de energiile negative sau pozitive pe care le emana cei din jur si reusesti, fara sa îţi dai seama, sa le „citesti” intenţiile.
Gemeni
Bun observator
Fire mercuriana, analizezi totul, despici fi rul în patru si treci în revista toate scenariile posibile. Esti mult prea raţionala si nu-ţi place sa lasi nimic la întâmplare. Nu de puţine ori, însa, ai fost surprinsa de forţa intuiţiei tale. Ai un fin simţ al observaţiei si ajungi sa îi cunosti foarte bine pe cei din jur. Când este necesar, tu poţi prezice cum vor acţiona si ce decizii vor lua, ceea ce te ajuta sa pastrezi un echilibru în relaţiile cu familia si cu prietenii apropiaţi.
Horoscop: Cele mai urâte defecte ale zodiilor
Rac
Telepatia, un dar aparte
Semn de Apa, afl at sub dominaţia Lunii, zodia ta este înzestrata cu o putere intuitiva iesita din comun. Adesea, telepatia este cea care te ghideaza în relaţiile apropiate cu membrii familiei si cu copiii tai. Tu simţi ceea ce simt si ei, presimţi când sunt în pericol si, de multe ori, încerci sa îi avertizezi, chiar daca nu esti întotdeauna ascultata. Important este sa ţii tu cont de ceea ce îţi sopteste intuiţia si sa fii alaturi de cei dragi în momentele grele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter