(P) Interviu cu dr. Ancuța Sultan, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, despre viața după naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 martie 2020, 17:21

La puterea feminin. Află ce schimbări apar în corpul femeii, cât durează recuperarea și cum poate fi îmbunătățită starea psihică la proaspăta mama

Nașterea e, poate, cel mai frumos lucru de pe lume. Corpul femeii e atât de puternic încât, după ce aduce pe lume încă un om, găsește metodele potrivite pentru a se reface. În episodul de azi, vorbim despre aceste schimbări care apar imediat după naștere, cât durează recuperarea și ce pot face proaspetele mame pentru a se simți mai bine, fizic și psihic.

Seria noastră „La puterea feminin”, realizată împreună cu partenerul nostru, Sanador, continuă cu un episod în care aflăm cele mai importante aspecte legate de viața de după naștere. Care sunt schimbările psihice care apar? În cât timp se reface corpul femeii? Ce are voie să facă și ce nu? Ce poate face o femeie care tocmai a născut pentru a se simți mai bine? Cât de important e factorul psihologic în toată recuperarea fizică a femeii după naștere? Ce e depresia postpartum și cum o tratăm? Despre toate ne vorbește dr. Ancuța Sultan, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu o bogată experiență în nașteri. Interviul de față ni l-a oferit în puținul timp liber dintre două paciente care au născut.

Numărul mare de schimbări care au loc în corpul femeii după naștere, care-i afectează și psihicul, nu trebuie să ne sperie. Așa cum subliniază dr. Sultan, majoritatea sunt reversibile. Cea mai importantă armă a femeilor care au născut e răbdarea. Și, bineînțeles, un medic în care să aibă încredere. Mai mult detalii despre asta, vă așteaptă pe www.sanador.ro.

În continuare, urmăriți interviul video cu cu dr. Ancuța Sultan despre viața după naștere:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter