Horoscop: Ce ar vrea să mănânce de Crăciun după zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Indiferent dacă iubitul tău este sau nu mofturos la mâncare, masa de Crăciun ar trebui să îi satisfacă toate poftele. Dacă vrei să-l impresionezi în acest an, oferă-i o masă de Crăciun potrivită zodiei lui. Iată ce ar vrea să mănânce de Crăciun în funcţie de zodia lui.
Berbec
Berbecii sunt o zodie de foc şi firea lor aprigă, de războinic cere sânge. Berbecul va visa la cârnaţi în sânge şi pomana porcului cu mămăliguţă. Ceea ce nu trebuie să uiţi nicio secundă când ai de-a face cu un berbec: ardeiul iute sau boiaua picantă. Firea lui de foc îşi doreşte adrenalină şi nicio masă grea de Crăciun nu va avea gust fără ceva iute sau picant. Încearcă murături picante la salata boeuf sau ardei iute la sarmale.
Taur
Taurul e destul de tradiţionalist, aşa că probabil abia aşteaptă să primească pachet de la mama lui de sărbători. Chiar dacă nu vrei reui niciodată să găteşti ceva ” ca mama” lui, nu te descuraja. O să fie înnebunit după sarmale şi caltaboşi. Nu uita de cozonac cu multă nucă la desert şi masa de Crăciun alături de iubitul tău e asigurată.

Participa la concursul nostru de Craciun. poti castiga premii minunate. Detalii aici.

 
Gemeni
Gemenii vor mereu ceva nou, deci s-ar putea să vrea să înlocuieşti reţetele tradiţionale cu ceva nou, cu accente sau condimente inovatoare. Ce zici de un chec cu portocale în loc de clasicul cozonac? La felul principal, bărbatul gemeni va dori ceva complex, cam ca firea lui şi plin de condimente, cum ar fi o piftie de curcan sau medalion de porc cu rozmarin.
Rac
Racii sunt romantici, deci nu-l asalta cu caltaboşi şi sarmale sau cu piftie cu hrean. Cel mai bine pentru bărbatul rac este să-i oferi o friptură aromată, eventual servită alături de mămăliguţă şi mujdei, după caz, la care să adaugi un vin bun şi un desert cu ciocolată.

Citeşte mai departe
şi află ce ar vrea să mănânce de Crăciun, în funcţie de zodia lui pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter