Horoscop: Ce fel de tată va fi în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Tipul cel nou îţi place şi deja te gândeşti să întemeiezi o familie cu el? Nu te arunca până nu ştii ce fel de tătic va fi pentru copiii tăi, în funcţie de zodia lui.
Berbec
Berbecul e aventuros şi exuberant, aşa că va fi genul de tătic mereu pus pe experimentat. Tabere, excursii fulger sau o fugă până pe pârtie, la munte, toate vor fi ocupaţiile lui alături de cei mici. Este încăpăţânat peste măsură, aşa că lasă grijile, nu va fi iresponsabil când vine vorba de cei mici. Fii pe pace, îi va aduce întregi acasă, cu mult entuziasm şi amintiri pentru când vor fi mari.
Taur
Taurii sunt bărbaţi clasici, de modă veche. Ei nu vor propune aventură, ci vor învăţa copiii să fie gazde bune pentru prieteni, să joace rummy şi să se spele pe mâini înainte de masă. Un taur este o alegere bună pentru viitorul tată al copiiilor tăi, deoarece este responsabil şi gospodar. Fetiţele vor fi apărate de răutăţi la şcoală şi băieţii vor ştii să schimbe un bec încă de mici.
Gemeni
Bărbaţii gemeni vorbesc mult, aşa că le vor umple capul copiiilor cu informaţii mai mult sau mai puţin utile. Cu un asemenea tătic, cei mici nu se vor plictisi niciodată, deoarece gemenii iubesc mult copiii şi vor să aibă grijă de ei. Veseli şi mereu gata de puţină spontaneitate, ei vor fi părinţi buni şi tătici devotaţi. Trebuie să ai grijă doar la latura lor copilăroasă, deoarece bărbaţii gemeni nu sunt cei mai responsabili oameni.
Rac
Racul este un familist convins şi îi place să aibă grijă de cei apropiaţi. Va fi genul de tătic sexy, care ia copiii de la şcoală şi îi duce la dentist sau care te ajută să schimbi scutece şi care are mulţi prieteni „oameni serioşi”. Nu este tocmai adeptul excursiilor în familie şi preferă să petreacă timp acasă cu cei mici şi cu tine. Va prefera un film sau desene animate, decât o excursie la munte în weekend.
Citeşte şi Horoscop: Cum îţi dai seama dacă te place sau nu în funcţie de zodia lui
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter