Ce fac zodiile de Crăciun

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 10:47
Sărbătorile sunt aproape, iar înainte să îți faci planuri, ar trebui să știi ce au pregătit astrele pentru tine. Vezi cum își vor petrece zodiile Crăciunul.

Berbec

La cât te-ai agitat anul ăsta, astrele îți recomandă câteva zile la o stațiune balneo-climaterică. Știm, însă, că ești prea cool să mergi la băi, așa că îți vei petrece sărbătorile lăudându-te prietenilor cu realizările tale. O faci pe riscul tău! Data viitoare când te doare genunchiul de la ploaie să ții minte că ai preferat să pari de gașcă decât să ai grijă de tine!

Taur

Îți petreci timpul printre sarmale și cozonaci, în speranța că cineva îți observă talentul de bucătăreasă și îți laudă efortul. Nu vrem să te dezamăgim, dar oamenii s-ar simți la fel de bine și dacă le-ai pune pe masă niște prăjituri cumpărate. Fii mai mai relaxată și vei vedea că vei privi lucrurile altfel.

Gemeni

Perioada dintre Crăciun și Revelion va rămâne o necunoscută pentru tine. O vei ține doar într-o petrecere, așa că dacă vrei să ai habar ce ai făcut, ia-ți un prieten care să îți povestească pățaniile tale. Sau caută-te pe Youtube, sigur vei găsi una dintre aventurile prin care ai trecut!

Citește și: Zodii care îți strică cheful de sărbători

Rac

Ești extrem de emoționată și de sensibilă în această perioadă! Plângi și dacă vezi că se topește un om de zăpadă! În mod normal, dramele tale sunt drăguțe, dar de Crăciun oamenii vor să se simtă bine și să se distreze, nu le lua asta.

Leu

Nu există perioadă mai neplăcută pentru tine decât sărbătorile de iarnă. Toată lumea este preocupată de orice altceva decât de tine. Vei petrece Crăciunul în depresie, gândindu-te că nu te iubește nimeni și uitându-te la filme siropoase.

Fecioară

Prietenii tăi nu pot decât să se roage să fii tu gazda petrecerii de Crăciun de anul ăsta. Nu de alta, dar preferă să te audă blamându-te pe tine că nu este friptura destul de crocantă decât să dai vina pe alții. Și ar mai fi talentele tale de gospodină pe care nu le poate nega nimeni. Încă se mai vorbește de cozonacii pe care i-ai făcut cu doi ani în urmă.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter