Horoscop: ce cadou sexual preferă fiecare zodie

De Raluca Cristea, pe

În funcţie de zodie, fiecare bărbat şi femeie preferă anumite cadouri. De ce nu ar fi acelaşi lucru valabil şi pentru…


… cadourile sexuale?

Aşadar, află ce cadouri sexuale se potrivesc femeii şi bărbatului din fiecare zodie!

Zodia Berbec

Cei născuţi sub zodia Berbecului sunt impulsivi şi activi chiar şi în viaţa sexuală. Le plac noutăţile. Bărbatul Berbec o să se bucure dacă îi faci un cadou sexual colorat, voluminos şi mai puţin obişnuit, de exemplu, o pompă pentru penis sau un inel vibrator. Femeia Berbec o să vrea să încerce imediat cadoul tău dacă este vorba despre un vibrator multifuncţional.

Zodia Taur

Nativii din zodia Taur sunt atraşi de cadouri palpabile, mai puţin spirituale. Îl incită să primească cadouri personalizate, un masaj erotic sau o sticlă cu vin pentru amândoi. Femeii Taur în schimb, i-ar plăcea să primească cutii cu ciocolată pe care să le topească pe corpul iubitului, un parfum excitant sau un CD cu muzică pe care să facă sex.

Zodia Gemeni

Personalităţi duale chiar şi în timpul sexului, Gemenii sunt pretenţioşi când vine vorba de sex. În funcţie de planetele care îi controlează pe casa cuplului, bărbaţii Gemeni preferă ca şi cadouri sexuale masajul erotic, un preludiu lung (atenţie la zonele erogene) şi jucăriile erotice. Femeia Gemeni preferă o seară romantică, un vibrator şi un preparat afrodisiac.

Zodia Rac

Pe cât de sensibili, pe atât de implicaţi în tainele sexului. Mai mult, nativii din zodia Rac sunt singurii care asociază mâncarea cu o seară romantică perfectă. Bărbatul Rac este excitat dacă îi faci cadou o partidă de sex oral, un inel pentru penis sau un bici, pentru că îi plac practicile sadomasochiste. Femeia Rac este chiar hotărâtă: ar vrea să primească un vibrator, o pompă pentru clitoris sau un set de lenjerie intimă fină.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter