Cât de răzbunător poate fi într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 12:48

Pentru că nu totul e lapte şi miere într-o relaţie, trebuie să te pregăteşti cumva şi peste momentele mai puţin bune în relaţia cu iubitul.

Certurile sunt normale într-o relaţie atât timp cât nu depăşesc limita bunului simţ (sau frecvenţa). Unul dintre pericole? Să îţi dai seama pe parcurs că iubitul tău e un cu totul alt om când relaţia trece printr-un moment mai greu.

Află cât de răzbunător, ranchiunos, periculos poate fi într-o relaţie, în funcţie de zodia lui!

Bărbatul Berbec

Critică-l şi îţi întoarce o privire sau o replică usturătoare. Stârneşte-i gelozia şi o să te lovească cu o avalanşă de întrebări suspicioase, unele măgulitoare, altele nu şi nu te mira dacă se răzbună stârnindu-ţi şi el gelozie sau bănuieli. Devine impulsiv, chiar agresiv, când lucrurile nu sunt cum şi le doreşte. Îşi revarsă fără probleme mândria şi caracterul vijelios asupra ta dacă eşti sub aşteptările lui.

Bărbatul Taur

Este dominat de puterea fizică deci nu te mira dacă trânteşte ceva când e nervos. Taurii născuţi sub o conjuncţie astrală nefavorabilă sunt chiar predipuşi la violenţă domestică. Este impulsiv şi direct, dacă are ceva de spus, fii sigură că-ţi spune chiar dacă asta înseamnă să treacă peste limitele tale. Mai este şi încăpăţânat, energic şi gelos. Aşadar, un amestec care poate exploda chiar şi la cel mai mic impuls.

Bărbatul Gemeni

El este bărbatul neliniştit, preocupat de ceva şi, dacă îl deranjezi, o să te “răsplătească”. Se enervează repede şi face o plăcere din discuţiile în contradictoriu pe care tinde să le ducă la extrem mai ales dacă vrea să se răzbune cu ceva. Nu se sfieşte să-ţi reproşeze nemulţumirile din cuplu, uneori chiar fără tact, deşi nu crede nici el chiar tot ce spune. Oricum, replicile lui sunt ursturătoare.

Bărbatul Rac

Poţi fii convinsă că-l cunoşti şi tot nu e de ajuns ca să suporţi frecventele schimbări de comportament. Are un temperament coleric, e greu să ţii pasul cu stările lui. Se supără, este aprig la mânie, dacă îl dezamăgeşti îţi aruncă fără problemă replici grele, usturătoare, poate chiar nu vorbeşte cu tine câteva ore bune. Când vrea să se răzbune, îţi impune vreo ideea a lui fixă sau întoarce spatele.

Bărbatul Leu

Ştie cum să te întoarcă pe toate părţile până ajungi să fii de acord cu el. Este mândru şi îi place să se impună, aşa că orice încercare a ta de a-l tempera se va încheia cu tine primind nişte replici usturătoare şi pline de orgoliu masculin. Deşi nu este genul de bărbat care jigneşte, felul în care îţi poate vorbi la nervi surclasează limbajul trivial chiar fără să folosească cuvintele urâte. Este genul care tace şi face, în acest caz, zice.

Bărbatul Fecioară

Este în general un bărbat calm. Aşteaptă să-l vezi când nu-i merge ceva cum vrea sau când îndrăzneşti să faci o glumă pe seama lui: îţi aruncă o singură replică, pe ton dur şi ironic, care te lasă mască şi e de ajuns pentru el. Dacă faci ceva sub aşteptările lui fie aşteaptă să faci la fel a doua oară ca să aibă motiv de reproşuri, fie se enervează puţin şi te critic din prima, sigur fiind că are dreptate.
Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter