Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): extinde incredibilul

ASUS schimbă percepția despre cum trebuie să folosești un laptop prin lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul model cu ecran tactil cu diagonală de 17.3 inch care se poate plia în două, rezultând un laptop de doar 12.4 inch când este închis, similar cu o coală de hârtie format A4. Acest avantaj permite utilizarea laptopului fără a compromite mobilitatea sau experiența de utilizare a unui laptop cu ecran mult mai mare.

ASUS este o companie renumită pentru inovație fără limite și acest lucru s-a materializat în laptopul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un produs deosebit definit prin practicalitate și originalitate, atribute care se datorează în principal ecranului pliabil, un panou cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție 2.5K, raport de aspect înalt 4:3 care poate fi împăturit în mijloc la diverse unghiuri intermediare, formând astfel două ecrane distincte, fiecare cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect lipite unul de altul, fără margini între ele.

Un singur ecran, configurații multiple

Noua categorie de laptopuri cu ecran pliabil aduce o versatilitate completă, cu mai multe moduri noi de utilizare, la care se adaugă și cele permise de tastatura detașabilă ASUS ErgoSense Bluetooth cu taste de dimensiune completă și capac adâncit ușor la 0.2mm pentru acuratețe, model care integrează și un touchpad cu alunecare lină.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): extinde incredibilul

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este capabil de adaptare rapidă în orice situație, putând fi utilizat în variate moduri, în funcție de necesitățile momentului. Amintim aici modul laptop cu tastatură virtuală sau fizică, cel de sistem desktop cu tastatura în fața ecranului, tabletă, eReader, sau cu ecranul deschis la 180 de grade pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de productivitate care au nevoie de spațiul maxim de lucru. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, vei găsi și alte moduri de a configura ultraportabilul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702). Repoziționarea aplicațiilor la schimbarea modului de lucru se face rapid prin intermediului software-ului ScreenXpert.

ASUS a utilizat cel mai performant panou disponibil, un ecran superb NanoEdge cu margini subțiri și raport ecran-corp de 87%, care face imaginile greu de distins de realitatea care te înconjoară. Ecranul este unul cu tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode), deci beneficiază de toate avantajele unui ecran ASUS OLED, incluzând rezoluția fină, culorile hiper-realiste HDR care acoperă integral spațiul de culoare DCI-P3, același standard folosit și la Hollywood. Nu trebuie să uităm de calibrarea PANTONE din fabrică a fiecărui ecran, toate acestea punând o experiență cinematică fără egal în mâinile tale.

Când vei despături ecranul la scoaterea laptopului din cutie vei fi învăluit de peste 1.07 miliarde de culori redate cu precizie la un contrast uimitor de 1.000.000:1 și la o luminozitate maximă de 500 niți, fără întreruperi sau încetiniri, grație timpului de răspuns surprinzător de mic, măsurând doar 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): extinde incredibilul

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): îmbinarea perfectă între laptop și tabletă

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar reprezentantul unei noi generații de laptopuri, ci și un produs rafinat care folosește materiale premium și finisaje impecabile. Acest lucru devine evident la primul contact cu noua monogramă ASUS care reflectă lumina într-un mod subtil pe sticla de nuanță albastru închis.

Șasiul este extrem de compact, ținând cont de dimensiunile ecranului, având o grosime maximă de doar 0.87 cm când laptopul este deschis la 180 de grade, iar suprafața acestuia este fabricată din materiale durabile care au la bază un aliaj de magneziu finisat într-o nuanță Tech Black. O parte din suprafața șasiului este îmbrăcată într-un suport ergonomic realizat din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua dezvoltată special de inginerii ASUS pentru acest model permite închiderea și deschiderea fără efort a ecranului OLED pliabil. Pe partea de durabilitate, balamaua a fost supusă testelor dure de cel puțin 30.000 de cicluri complete închidere-deschidere, un număr suficient pentru mulți ani de utilizare fără probleme.

Imposibil acum doar câteva luni, suprafața virtuală a ecranului oferită de un laptop de 17 inch încape astăzi într-un șasiu compact care cântărește doar 1.5 kg, fără tastatura fizică, și 1.8 kg cu tastatura ErgoSense inclusă. Închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) poate fi camuflat cu ușurință în spatele unei coli de hârtie A4 și poate fi transportat discret chiar în husa elegantă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este capabil să finalizeze chiar și cele mai complexe fluxuri de lucru, îndeplinind toate cerințele unui laptop Intel Evo, fiind dotat cu cele mai bune componente de ultimă generație, din care cap de afiș sunt procesoarele Intel din generația a 12-a, până la un puternic model Core i7 care îndeplinește obiectivele de receptivitate, pornire instantanee, autonomie a bateriei, încărcare rapidă și colaborare inteligentă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter