„Iubește-ți sânii” și fii mai încrezătoare cu M&S BraFit

Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 11:29

Sunt simbolul feminității și al seducției! Cu toate astea, puține femei sunt mulțumite de sutienele pe care le poartă și de cum se simt în ele sânii lor, care, de-a lungul timpului, cunosc numeroase transformări. Acum lucrurile se pot schimba și dorința lor poate căpăta contur. Serviciul BraFit de la Marks & Spencer este soluția de încredere atunci când vrei un sutien care să te pună în valoare, dar fără a renunța la confort.

Dacă îți alegi sutienele de la M&S nu poți da greș

M&S oferă consiliere specializată și de încredere   în alegerea sutienului potrivit siluetei și stilului de viață din 1975 și produce sutiene pentru femei din 1926, cu credința că  un sutien bine ales este esențial atunci când vine vorba de lenjeria de corp. Cu specialiști instruiți în magazinele din România, M&S are misiunea de a demonta mitul conform căruia achiziția unui sutien reprezintă o misiune dificilă și de a combate statistica șocantă conform căreia 80% dintre femei poartă un sutien de mărime greșită.

„Iubește-ți sânii” și fii mai încrezătoare cu M&S BraFit

Iubește-ți sânii!

Pentru a celebra acest  serviciu, M&S lansează o campanie care încurajează femeile de pretutindeni să își iubească sânii și să le arate îngrijirea pe care o merită cu ajutorul M&S BraFit. La fel ca diversitatea gamei de sutiene de înaltă calitate,  campania oferă soluții pentru toate formele și mărimile de sâni din fiecare  etapă a vieții, de la sutiene pentru alăptare la game post-chirurgicale.

Specialiștii de la M&S sunt pe deplin pregătiți să ofere un serviciu profesional și precis, asigurându-se astfel că și cele mai pretențioase cliente pleacă după consiliere  mult mai încrezătoare.

„Iubește-ți sânii” și fii mai încrezătoare cu M&S BraFit

Sutienele de la M&S sunt destinate femeilor de orice vârstă, mărime și formă, pentru că stilul și confortul nu trebuie să se excludă reciproc. Fie că îți dorești un sutien cu susținere puternică pentru a merge la o sală de sport, fie unul de zi cu zi sau pentru o ocazie specială, cu dantelă și care să îți confere confortul dorit, Marks & Spencer te răsfață cu o gamă extinsă de modele. Sutienele sunt disponibile în mărimi și culori diverse, de la 30 până la 42, iar cupa poate avea mărimea de la A la D, chiar și până la H, exclusiv online.

„Iubește-ți sânii” și fii mai încrezătoare cu M&S BraFit

Ce presupune o consiliere M&S BraFit în magazin?

Experții te vor măsura cu exactitate pentru a-ți afla adevărata mărime, apoi îți vor pune câteva întrebări despre tipul de sutien căutat. Specialistul îți va pune la dispoziție o gamă variată de sutiene pe care să le încerci. Întâlnirile în magazin tind să dureze aproximativ 15 minute, dar pot ajunge și până la 30 de minute.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter