Hainele de in, un must-have al acestei veri. Colecția care nu trebuie să lipsească din garderobă

Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 17:51

Nu există vară fără in și, cum sezonul cald este la doar câțiva pași distanță, este timpul pentru o reîmprospătare a garderobei. Deși piesele vestimentare de bumbac sunt la mare căutare, în general, hainele de in sunt cele care oferă o respirabilitate mai bună, fac față căldurii și te ajută să te simți relaxată și mai frumoasă.

Piesele vestimentare de in sunt ușoare și îți lasă pielea să respire, fără să simți că te încălzești și nu mai poți respira din cauza căldurii. 

Colecția Linen, ținutele din in pe care trebuie să le incluzi în garderoba ta

Odată cu creșterea temperaturilor de afară, vara își face simțită, încet, prezența, așa că este recomandat să arunci un ochi în garderoba ta, pentru a te asigura că ai piesele care te ajută să te simți bine în zilele toride și îți oferă confortul necesar. Marks & Spencer a lansat, recent, cea mai nouă colecție, Linen, cu ținute  în culori neutre de maro deschis, alb rece și albastru liniștitor, confecționate delicat dintr-un material ce elimină umezeala, pentru a te ajuta să te simți confortabil și pe vreme mai caldă. 

Fie că vrei să le porți pentru o plimbare pe străzile orașului, o ieșire cu prietenii la terasă sau o vacanță în străinătate, colecția Linen oferă o gamă largă pentru a te ajuta să îți găsești combinația perfectă de stil și funcționalitate. 

Hainele de in, un must-have al acestei veri. Colecția care nu trebuie să lipsească din garderobă
Hainele de in, un must-have al acestei veri. Colecția care nu trebuie să lipsească din garderobă

În general, specialiștii recomandă purtarea unor haine de in vara întrucât fibrele acestei țesături sunt mult mai absorbante decât ale altor materiale. De asemenea, piesele vestimentare din in sunt apreciate pentru senzația de răcoare pe care o oferă. 

Mai mult, haine confecționate din in sunt mult mai rezistente, inul este hipoalergenic, iar îmbrăcămintea din in este mai fină și moale la atingere. 

Ce se poartă în vara anului 2023

Vara se poartă culori deschise! Evită culorile închise care tind să absoarbă mai multă lumină ultravioletă. În tendințe, anul acesta, se află nuanțe vibrante precum alb și pasteluri. 

Doamnelor, pregătiți-vă, pentru că în lunile care urmează este un must să aveți în garderobă rochii midi, veste lejere de in, pantaloni scurți, dar și pantaloni lungi lejeri!

Nu uitați de salopete și rochii lejere, care vă lasă pielea să respire pentru a vă simți cu adevărat libere și strălucitoare!

Hainele de in, un must-have al acestei veri. Colecția care nu trebuie să lipsească din garderobă

Nici domnii nu ar trebui să rămână în urmă în privința tendințelor. De aceea, Marks & Spencer au pregătit o colecție de îmbrăcăminte de in doar pentru ei. Pentru a evita să vă confruntați cu căldura sufocantă, alegeți să vă protejați purtând articole de in și bumbac, în culori calde precum albastru, bej, maro deschis. Dacă vă plac imprimeurile, nu ezitați să le alegeți! Cu siguranță veți atrage atenția și întoarce privirile!

Nici dungile nu sunt de domeniul trecutului. Acestea revin în forță în 2023 și le puteți alege cu încredere, pentru o garderobă cool și în tendințe.

Despre Marks & Spencer

Înființat în anul 1884, Marks & Spencer este unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul din Marea Britanie. Are peste 138 de ani de moștenire britanică și se mândrește cu faptul că este special și diferit.

Compania deține peste 1.500 de magazine în întreaga lume, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu, precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe. În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Marks & Spencer se asigură că 100% din bumbacul folosit pentru colecțiile sale este din surse mai durabile și utilizează acum și bumbac organic și reciclat Fairtrade. 

„Pentru fiecare produs ,M&S, obiectivul nostru clar este să folosim numai materii prime obținute în mod responsabil, inclusiv cele care provin de la animale – de exemplu, am interzis utilizarea angora și alpaca în toate produsele M&S”, au afirmat reprezentanții companiei.

„Am fost primul comerciant cu amănuntul care a publicat în mod transparent detaliile celor peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea M&S pe harta noastră interactivă a furnizorilor, care include locația fabricii, numele, numărul de lucrători și împărțirea pe sexe”, au mai spus reprezentanții M&S.

La Londra, o echipă dedicată de designeri, tehnologi și dezvoltatori de produse se concentrează pe identificarea continuă a noilor tendințe și dezvoltarea modei, precum și pe înaltă calitate a produselor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter