Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

De Unica.ro, pe

Sărbătoarea Paștelui se apropie și este prilejul perfect pentru a le face cadouri nu doar celor mici, ci și adulților din familie. Desigur, vânătoarea de ouă colorate și iepurașii de ciocolată sunt variante ideale pentru copii, dar acum este momentul perfect pentru a te răsfăța sau a-i surprinde și pe ceilalți membri ai familiei. Trebuie să știi că în România s-a dat startul campaniei Xiaomi Spring Weeks și, până pe 28 aprilie, te poți bucura de reduceri de până la 35% la telefoane inteligente, căști wireless, smartwatch-uri, televizoare, trotinete electrice și multe alte produse. Iată ghidul complet al celor mai smart cadouri pentru Paști.

Reduceri incredibile la smartphone-urile Xiaomi

Așadar, dacă ești în căutarea unui nou telefon sau vrei să-i faci un cadou deosebit unei persoane apropiate, acum este momentul perfect. În cadrul Xiaomi Spring Weeks, ai la dispoziție o mulțime de variante de smartphone-uri cu specificații de top, la cele mai bune prețuri.

Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

Lansată în acest an, seria Redmi Note 11 setează noi standarde în industrie și aduce în prim plan patru modele de telefoane inteligente, cu prețuri începând de la 999 de lei. Variantele Redmi Note 11 Pro+ 5G și Redmi Note 11 Pro 5G sunt dotate cu camere ultra-performante de 108MP, ecrane AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, procesoare 5G și baterii de 5,000mAh, care se încarcă rapid la 120W, respectiv 67W. Bonus: încărcătoarele sunt incluse în cutie.

Te-ar putea atrage și flagshipul lansat în toamna trecută, Xiaomi 11T Pro, care se încarcă complet în doar 17 minute, sau telefonul stilat și ușor Xiaomi 11 Lite 5G NE. Orice alegere ai face, în perioada Xiaomi Spring Weeks, pe lângă reducerile uimitoare, vei primi și un voucher cu valori cuprinse între 50 și 250 de lei, sumă suficientă pentru a achiziționa încă un cadou pentru cei dragi 😉.

Cadouri smart de Paști pentru întreaga familie

Xiaomi Spring Weeks aduce reduceri consistente și pentru alte produse devenite foarte populare în România, din gamele wearable, smart home și mobilitate urbană.

Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

Spre exemplu, dacă vrei să-i faci un cadou unui pasionat sau unei pasionate de fitness, poți opta pentru Mi Smart Band 6 sau pentru Mi Watch. Sunt accesorii performante, foarte confortabile și aspectuoase, care afișează informații detaliate despre activitățile sportive, dar și despre calitatea somnului sau chiar nivelul de oxigen din sânge.

Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

Pentru cei care ascultă tot timpul muzică, Redmi Buds 3 Pro sunt alegerea perfectă. Aceste căști inteligente wireless asigură o experiență imersivă a sunetului prin ANC hibrid și modurile transparency, au Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă pe două dispozitive în același timp și permit utilizarea continuă de până la 6 ore sau 28 de ore, dacă sunt încărcate în cutie.

Mai trebuie să știi că Xiaomi este lider în privința mobilității pe distanțe scurte, iar de Paști te vei bucura de cele mai bune prețuri la Mi Electric Scooter 3. Această trotinetă electrică are o greutate redusă, se pliază foarte ușor, atinge viteza maximă de 25km/h și are o autonomie de 30 km. Poate fi un cadou ideal de Paști pentru cei care au multe drumuri de făcut prin oraș.

Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

Pentru apropiații care vor să-și supravegheze copiii sau animalele de companie, Mi 360° Home Security Camera 2K este o opțiune excelentă. O găsești în această perioadă la prețul de doar 179,99 lei. Iar dacă ești în căutarea unui smart TV, care să te coste mai puțin decât o excursie la munte, trebuie să știi că Mi TV P1 32″ are în această perioadă un preț de 949,99 lei.

Xiaomi Spring Weeks este aici! Ghidul cadourilor smart pentru Paști

Seria Xiaomi 12 – flagship-urile de primăvară din portofoliul Xiaomi

Dacă îți dorești ce e mai nou și mai bun pe piață în materie de telefoane inteligente, atunci ar trebui să optezi pentru un smartphone din Seria Xiaomi 12. Modelele Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 și Xiaomi 12X sunt perfecte pentru fotografii impresionante și filmări cinematice, datorită camerelor la nivel pro. Performanțele de nivel flagship sunt garantate de cele mai noi și puternice procesoare SnapdragonTM. În plus, te vei bucura de experiențe de vizionare de top, datorită ecranelor AMOLED cu rate de refresh de 120Hz, vei avea difuzoare de sunet calibrate de experții Harman Kardon, dar și cele mai rapide viteze de încărcare ale momentului, asigurate de tehnologia Xiaomi HyperCharge.

Acestea sunt propunerile noastre în materie de cadouri smart pentru Paști. Le poți achiziționa pe oricare dintre ele de pe Mi-Home.ro sau din Xiaomi Store Sun Plaza București, magazinele oficiale Xiaomi din România, dar și de la partenerii autorizați de vânzări: Altex, PC Garage, EvoMag, Carrefour, eMag și la Orange, unde vor fi disponibile ofertele pentru produsele AIOT.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter