Villa Vinea Cuvée Celést – spumantul ideal pentru tine și cei dragi

Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 09:53

Dacă ești în căutarea unui vin spumant perfect pentru masa de Paște sau pentru a-l oferi cadou cuiva drag, Cuvée Celést Villa Vinèa este alegerea ideală. 

Produs în inima Transilvaniei, pe Valea Târnavelor, acest spumant brut obținut prin metoda tradițională îmbină armonios atributele a două soiuri complementare de struguri: Chardonnay și Pinot Noir. 

Rezultatul este un vin cu o culoare galben auriu, o perlare fină și persistentă, o mireasmă ademenitoare de alune prăjite, drojdii fine și senzații minerale, o consistență amplă, cu o textură densă și cremoasă, alcool perfect integrat și o aciditate excelentă. Gustul este complex, cu nuanțe de nuci caju, fagure de miere și smochine, însoțite de impresii amărui și elegante, iar postgustul este lung și intens, cu declinări citric saline și subtile aluzii de fructe confiate.

Villa Vinea Cuvée Celést - spumantul ideal pentru tine și cei dragi

Cuvée Celést Villa Vinèa este ideal pentru a fi savurat la o temperatură de 4-6°C, într-un pahar care să-i pună în valoare perlajul fin și elegant, alături de aperitive sau pur și simplu ca o băutură de întâmpinat invitații. 

Alege Cuvée Celést Villa Vinèa pentru ca tu și cei dragi să vă bucurați de experiențe rafinate, memorabile. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter