Un miliard de motive pentru a te simți bine. Combinația ideală de probiotice și fibre prebiotice pentru sănătatea intestinală

Probioticele sunt microorganisme vii care se găsesc în mod natural în organismul nostru, mai exact în tractul digestiv. Ele joacă un rol important în implementarea unor procese vitale cum ar fi descompunerea resturilor de mâncare, îmbunătățirea florei intestinale, ajută și sprijină sistemul imunitar și contribuie la sinteza vitaminelor din grupul B.

Probioticele – bacteriile bune

Pentru că sunt bacterii vii și microbi benefici, probioticele au rolul de a menține o bună funcționare a digestiei, întărind sistemul imunitar prin producția de anticorpi. Probioticele precum tulpinile de Lactobacillus și Bifidobacterium pot ajuta la echilibrarea abundenței și diversității microflorei. Tulpinile de Lactobacillus și Bifidobacterium sunt intens studiate și cele mai frecvent utilizate probiotice.

Lactobacillus helveticus – sunt bacterii strict fermentative eficiente împotriva infecțiilor.

Bifidobacterium lactis – este o bacterie probiotică multifuncțională cu un rol esențial în creșterea bacteriilor bune în intestin, ameliorând problemele gastro-intestinale.

Prebioticele – substanțe ajutătoare

Prebioticele hrănesc bacteriile bune din intestin reducând totodată bacteriile nocive. Prebioticele provin în principal din fibre, substanță pe care corpul nostru nu o poate digera. Microbiota intestinală se hrănește din prebiotice și le transformă în compuși mai mici și foarte benefici prin procesul de fermentație.

Factori perturbatori

Terapiile cu antibiotice, dieta necorespunzatoare (alimente procesate), chimicalele, poluarea, stresul, unele boli digestive pot perturba echilibrul florei bacteriene atât la adulți cât și la copii. Cele mai frecvente consecințe ale acestui dezechilibru sunt: balonarea (flatulența), diareea sau constipație, crampele sau durerile abdominale, pofta de zahăr, modificări nedorite ale greutății, tulburările de somn sau oboseală, intoleranța sau sensibilitatea la anumite alimente.

Cum să menții un intestin echilibrat și sănătos

Pe lângă execițiile fizice și adoptarea unei alimentații sănătoase și echilibrate, consumul regulat și pe termen lung de probiotice și prebiotice poate ajuta la îmbunătățirea microflorei intetinale. Microbiotic Max este un supliment alimentar sub formă de pudră, formulat pentru a oferi o combinație ideală de probiotice și fibre prebiotice, care lucrează împreună în armonie pentru a te ajuta să-ți sprijini obiectivele nutriționale. Este disponibil la cutie cu 20 de pliculețe, ambalate individual. Îl poți lua cu tine oriunde și oricând.

Acest produs este bogat în fibre și fiecare porție conține 2 miliarde de bacterii vii din tulpini de Bifidobacterium lactis și Lactobacillus helveticus.

Beneficii și caracteristici cheie:

  • Oferă 2 miliarde de bacterii vii din tulpini de Bifidobacterium lactis și Lactobacillus helveticus per porție
  • Fără gluten
  • Bogat în fibre
  • Fără îndulcitori, coloranți și conservanți
  • Nu necesită refrigerare
  • Cu aromă delicată de vanilie

Mod de utilizare:

Adaugă 1 plic (2g) în jumătate de pahar cu apă (aproximativ 100 ml), amestecă până se dizolvă și consumă. Îl poți consuma simplu sau îl poți adăuga în shake-ul tău preferat Formula 1. Te rugăm să-l adaugi în shake doar după ce l-ai preparat și să-l folosești doar în combinație cu lichide care au o temperatură sub 25°C, pentru a evita afectarea eficacității produsului. Consumă Microbiotic Max o dată pe zi. Consumă acest produs într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

Află mai multe despre produsele Herbalife Nutrition accesând www.herbalife.ro. Produsele sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition care pot fi contactați accesând https://contact.herbalife.ro/.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter