Spune da hainelor de somn din bambus de la Sofiaman

Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 15:51

Hainele de somn sunt la fel de importante ca rutina noastră zilnică de îngrijire a corpului. Pentru starea noastră de bine și pentru menținerea unui stil de viață echilibrat, este extrem de important să acordăm atenție calității somnului.

 Astfel, hainele cu care alegem să dormim trebuie să ne asigure confortul necesar pentru un somn de calitate. Recunoscut pentru utilizarea fibrelor naturale de înaltă calitate în confecționarea hainelor de somn și de casă, Sofiaman este primul brand din România care a introdus materialele naturale de origine botanică, precum bambusul.

Spune da hainelor de somn din bambus de la Sofiaman

 Materialele din fibre de bambus ajută pielea să respire și corpul să își echilibreze temperatura, adaptându-se atât la aerul cald, cât și la cel rece, indiferent de anotimp. Totodată, fibrele din bambus eliberează umiditatea, ceea ce nu favorizează un mediu în care se dezvoltă bacteriile. Materialele antialergice din fibre de bambus se simt netede și delicate de la prima atingere, în timp ce textura lor moale și fină permite o elasticitate naturală, care va oferi confort în timpul nopții pentru un somn liniștit.

 Descoperă și tu noua colecție de haine de somn Sofiaman Circular din bambus și bucură-te de toate beneficiile pe care le oferă corpului și somnului tău. www.sofiaman.ro   

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter