Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 76

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 83

(P) Răsfățul suprem, din cap până în picioare, cu elmiplant

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 25 noiembrie 2020, 10:24
Niciodată nu poți avea parte de prea multă îngrijire. Pentru un ritual complet de răsfăț – atât pentru ten, cât și pentru corp – alege pachetele speciale de la elmiplant.

Hidratează-ți pielea așa cum merită cu Skin Moisture

(P) Răsfățul suprem, din cap până în picioare, cu elmiplant

Dacă îți dorești un ten proaspăt și plin de luminozitate, produsele din gama Skin Moisture sunt exact ceea ce ai nevoie. Cu 88% ingrediente de origine naturală și cu ambalaje din materiale 100% reciclabile, acestea te ajută să menții un nivel optim de hidratare. Gutuia 100% naturală și din surse sustenabile catifelează pielea, prebioticele ajută la menținerea echilibrului barierei de protecție a tenului, iar complexul hidratant Hydro Nutrient 24h combină ingredientele naturale cu puterea științei pentru confortul pielii. Alege pachetul special cu șervețele demachiante Skin Moisture și gel-cremă intens hidratant 24h Skin Moisture pentru o experiență completă.

Redă-i pielii tonusul și strălucirea cu Hyaluronic Gold

(P) Răsfățul suprem, din cap până în picioare, cu elmiplant

Cine nu visează la tinerețe fără bătrâ­nețe? Produsele din gama Hyaluronic Gold sunt cel mai apropiat lucru de acest concept la un preț accesibil. Com­binația de acid hialuronic și proteine aurii îți ajută tenul în procesul antirid: liniile fine sunt reduse, volumul feței este refăcut și tonusul îmbunătățit. Produsele au 80% ingrediente de origine naturală și vin în recipiente din sticlă 30% reciclată. Pachetul cu serum antirid cu perle cu efect de reumplere și cremă antirid de zi cu efect de reumplere, SPF 10, protecție IR te ajută nu doar să ai un ten hidratat, dar și să îți protejezi tenul de un spectru larg de radiații solare periculoase, care pot îmbătrâni prematur pielea.

Atenuează ridurile cu multiCollagen

(P) Răsfățul suprem, din cap până în picioare, cu elmiplant

Frumusețea începe din interior și se vede în exterior – dezvăluie-i toate fațetele cu produsele de îngrijire antirid din gama multiCollagen. Acestea conțin ingredientul antirid premiat Collagen Restorer, care stimulează sinteza mai multor elemente esențiale pentru regenerarea pielii: trei tipuri de colagen, fibre esențiale de susținere a pielii și acid hialuronic. Testele clinice arată că după patru săptămâni de utilizare a produselor multiCollagen, conturul feței este vizibil remodelat, 85% dintre liniile fine sunt netezite. Pentru a te bucura de efectul benefic al acestora, un pachet ideal este cel care conține cremă antirid de zi și serum antirid concentrat.

Desfată-ți simțurile cu White Musk

(P) Răsfățul suprem, din cap până în picioare, cu elmiplant

Lasă-te învăluită de o explozie de senzații revigorante cu produsele de îngrijire corporală cu mosc alb! Ele combină într-un mod unic ingrediente naturale, având o textură cremoasă și pH echilibrat, pentru un răsfăț al simțurilor și o piele catifelată ca mătasea. |mbogățite cu unt de shea 100% organic și un parfum seducător de mosc alb, acestea sunt un adevărat răsfăț pentru corpul tău. Un pachet pentru un ritual complet de îngrijire este cel cu gel de duș cremă hidratant White Musk și loțiune de corp pentru toate tipurile de piele Beloved Musk.

Recomandările Danei Rogoz

Am stat de vorbă și cu Dana Rogoz, ambasadoarea brand-ului elmiplant, despre produsele ei preferate, care nu îi lipsesc din rutina de îngrijire. Iată secretele pe care le-a împărtășit cu noi:

Multe femei admiră frumusețea și naturalețea ta. Care sunt ritualurile de îngrijire la care tu apelezi cu încredere mereu?

Nu merg în saloane, nu sunt omul care să facă tratamente estetice și cosmetice – nu am făcut niciodată. Am intervenit mai degrabă cu creme hrănitoare, pe care le pot aplica singură acasă. Cel puțin momentan, dau rezultate. Nu mi-e teamă nici de procesul de îmbătrânire, care este firesc, natural și de care mă voi bucura. Am mare grijă la curățarea tenului. În rest, creme hidratante și serumuri pe care le schimb în funcție de sezon. Sunt de foarte mulți ani ambasador Elmiplant, așa că am casa plină de astfel de produse, pe care le folosesc cu mare încredere și cu mare succes. 

Ai anumite produse preferate?

Un ser cu acid hialuronic care este absolut minunat. Eu mi-l cumpăr constant din supermarket, căci îmi place foarte mult. Mai nou îmi plac mult măștile de tip șervețel, pentru că e foarte practic pentru mine să îmi aplic o mască în timp ce fac alte lucruri prin casă. Acum au o gamă pe care o încerc – în toamnă am început-o – cu prebiotice. Sunt opțiuni pentru fiecare tip de ten: dacă e sensibil, dacă e matur, dacă e tânăr. Am mai multă încredere în cremele create de niște oameni care stăpânesc bine subiectul ăsta decât cele făcute de mine acasă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter