Productivitatea și joacă se îmbină perfect cu laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 decembrie 2021, 15:24

De sărbători, cu toții încercăm să găsim un echilibru între responsabilitate și distracție. Noi l-am găsit cu ajutorul laptopului HUAWEI MateBook 14s și monitorului HUAWEI MateView GT 34”.

Crăciunul se apropie, iar sarcinile de la muncă devin tot mai aglomerate. În încercarea de a găsi un echilibru, tehnologia este un aliat de nădejde. Cu toate astea, când ziua de lucru se termină, avem nevoie de relaxare și poate chiar de modalități ludice de a ne destinde.

Pentru noi, laptopul HUAWEI MateBook 14s este cel care ne-a convins că task-urile și deadline-urile nu sunt cel mai rău lucru atunci când tehnologia lucrează cu noi, nu împotriva noastră. Iar monitorul HUAWEI MateView GT 34” este perfect pentru activitățile de după muncă, putând fi conectat la laptop pentru o sesiune de gaming demnă de sălile de jocuri.

Cu un design elegant și modern, cele două device-uri pot fi un cadou bun atât pentru cei dragi, cât și pentru propria persoană. Huawei a dat startul campaniei de Crăciun, cu oferte speciale și reduceri de până la 20% până pe 29 decembrie. Mai mult, utilizatorii vor primi vouchere și se vor putea înscrie la tombole cu premii tentante, cum ar fi brățări Band 6, ceasuri WatchFit și căști FreeBuds 4i.

Spre exemplu, clienții magazinului online primesc un voucher de 60 de lei dacă se abonează la newsletter. Voucher-ul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse din magazinul online Huawei, în valoare de cel puțin 200 lei până la sfârșitul anului.

Ofertele sunt disponibile pe www.huaweistore.ro, exact la timp pentru a pregăti cadouri speciale de sărbători.

Productivitatea și joacă se îmbină perfect cu laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34”

Laptopul HUAWEI MateBook 14s, aliatul tău pentru o viață organizată

Laptopul HUAWEI MateBook 14s îmbină design-ul deosebit de elegant cu care ne-au obișnuit produsele Huawei cu funcțiile inovatoare. Cu un aspect ultra-subțire, performanță generală de excepție și un mod inteligent de a colabora cu alte dispozitive, acest dispozitiv devine propriul tău asistent personal.

Are un design atractiv și elegant. Marginile sale ascuțite formează unghiuri fine, sofisticate, finisajul metalic este fin la atingere și plăcut vizual, în timp ce greutatea de 1,43 kg face HUAWEI MateBook 14s să fie foarte ușor de transportat oriunde: la birou, la cafenea, sau chiar în vacanță. Vine în două nuanțe speciale Space Gray și Spruce Green, iar raportul ecran-corp este de 90%, pentru o experiență de vizionare imersivă.

Dacă vrei să te bucuri de muzică în timp ce lucrezi, calitatea audio a laptopului HUAWEI MateBook 14s este mult îmbunătățită, mulțumită tehnologiei HUAWEI SOUND® și a celor patru difuzoare cu tweetere și woofere. De asemenea, tehnologia cu inteligență artificială de anulare a zgomotului face fiecare sunet să răsune clar și puternic. Când vei avea ședințe online cu colegii tăi, sunetele ambientale vor fi eliminate, pentru ca ei să te audă doar pe tine.

Laptopul HUAWEI MateBook 14s aduce în prim plan și funcția inovatoare de conectivitate între dispozitivele tale Huawei. E nevoie de o singură atingere pentru a-ți conecta laptopul cu un smartphone sau la o tabletă.

Lidia Buble, ambasador și fan al produselor Huawei, utilizează acest laptop în activitățile ei de zi cu zi. Astfel, HUAWEI MateBook 14s o ajută să își organizeze agenda încărcată, să editeze conținut pentru paginile ei de social media, dar și pentru a se bucura de entertainment și relaxare.

Dacă vei achiziționa un MateBook 14s, participarea la tragerile la sorți organizate în zilele de 10, 17 și 22 decembrie îți pot aduce unul dintre cele 15 vouchere Sephora, în valoare de 300 lei fiecare.

Monitorul MateView GT 34” va face copilul din tine să danseze de bucurie

Monitorul HUAWEI MateView GT 34” impune atât prin raportul ultra-wide, cu aspect 21:9, cât și prin ecranul de 34 inch cu rame ultra-înguste, care sunt ideale pentru persoanele pasionate de gaming, dar și pentru cele care vor să aibă o productivitate crescută când muncesc.

Ecranele tradiționale folosite de oameni când lucrează la birou sau acasă sunt mult mai mici, scăzând eficiența. Ecranul curbat al HUAWEI MateView GT 34” asigură utilizatorilor un spațiu orizontal amplu, care le permite să gestioneze mai multe ferestre în același timp și a îmbunătăți productivitatea.

Soundbar-ul inovator al acestui monitor combină difuzorul și suportul de sprijin al ecranului, incluzând două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Rezultatul final? O experiență de sunet surround, care te face să te simți că ești în mijlocul acțiunii ori de câte ori folosești monitorul HUAWEI MateView GT 34”.

Ca și ambasador al brand-ului Huawei, dar și în calitate de gamer înrăit, prezentatorul TV Dani Oțil utilizează monitorul MateView GT 34”. Ori de câte ori vrea să ia o pauză de la responsabilitățile rutinei zilnice, el apelează la acest monitor pentru a se bucura de o sesiune de gaming în care calitatea audio și video primează.

La achiziționarea monitorului MateView GT 34”, participarea la tragerile de sorți organizate în zilele de 10, 17 și 22 decembrie îți pot aduce unul dintre cele 15 vouchere Sephora, în valoare de 300 lei fiecare.

Productivitatea și joacă se îmbină perfect cu laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34”

Descoperă mai multe despre produsele HUAWEI și despre spiritul #UnboxYourChristmas pe SITE-UL OFICIAL.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter