Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Ultimul update Luni, 12 decembrie 2022, 20:07

Indiferent dacă îți place să ieși în evidență la o petrecere sau pur și simplu adori să creezi combinații inedite, anul acesta Zalando te inspiră să strălucești în serile de Sărbători, la cina de Crăciun sau la petrecerea de Revelion. Ca să obții un efect maxim și să captezi privirile tuturor, ți-am pregătit o selecție specială de rochii care te vor face remarcabilă oricând. Și pentru că perioada ce urmează este despre prieteni, familie, oameni dragi și clipele petrecute împreună, Zalando te încurajează să porți acel item care te inspiră să „trăiești momentul”!

Rochia ready to party

E simplu să fii gata de petrecere oricând cu o rochie care te va pune în centrul atenției. Fustele și rochiile mini au parte de o super revitalizare în acest sezon, așa că de ce să nu îndrăznești, optând pentru o rochie care să te transpună imediat în sufletul petrecerii? O rochie din paiete aurii va avea mereu un touch glamourous și sexy, și mai mult de atât, sigur ți se va potrivi și în restul anului. O poți purta cu o pereche de sandale aurii sau de culoare verde închis, ține de tine cât de tare vrei să strălucești!

Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Rochia maxi și elegantă

Una dintre rochiile care funcționează în fiecare de an de sărbători este rochia maxi, clasică, care îți va pune silueta în evidență printr-o notă fluidă și dinamică. Realizată dintr-un material pe care e imposibil să nu-l iubești – satin, această rochie urmează liniile corpului și îți va crea o alură de zeiță urbană. Ca să fii regina petrecerii, completează outfitul cu o geantă în nuanțe argintii sau cu o pereche de pantofi clasici înalți. Petrece în stilul tău unic!

Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Rochia transparentă și sexy

Majoritatea trendurilor vin și pleacă, dar trendul materialelor și texturilor transparente este în continuare unul care rulează din plin sezonul acesta, iar colecțiile fashion show-urilor s-au concentrat în jurul său toamna asta. Pentru că avem de-a face cu temperaturi joase de iarnă, dacă porți o astfel de rochie, o haină de blană faux fur sau un palton de lână oversized sunt un must. Iar ca să obții un efect super bold, poți alege să o porți cu un jumpsuit și cizme înalte. Cu siguranță vei fi o apariție care va întoarce toate capetele. 

Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Rochia de cocktail party

Simplitatea și eleganța se împletesc armonios într-o rochie atemporală ca aceasta. Dacă îți dorești să te bucuri de un design special, optează pentru croiala unei rochii lungi haute couture care va face ca orice mișcare a corpului să fie una senzuală și feminină. Outfit tips: poartă rochia fără accesorii și concentrează-te pe un make-up care să îți pună în evidență trăsăturile feței. Vei obține un efect sofisticat și impunător. Cine a zis că negrul poate fi plictisitor? Sigur, nu pentru această rochie. 🙂 

Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Rochia romantică și dreamy

Dacă vrei să ai un touch de primăvară tot anul și să porți cu tine acel vibe de look lejer și romantic, rochia aceasta este exact ceea ce cauți. Super versatilă și ușor de purtat cu diverse tipuri de sandale sau pantofi, rochia îți va pune feminitatea în evidență în cadrul oricărei petreceri. Mai mult, detaliile aflate în partea de sus vor accentua discret zona umerilor și a feței, pentru ca tu să fii sexy și plină de încredere anytime. 

Piesa irezistibilă care te va face să strălucești de Crăciun

Știm că nu e ușor să fii în căutarea rochiei perfecte, însă fie că te regăsești în stilul clasic sau în cel ultra shiny, cu noua colecție Zalando te bucuri de inspirație și de o varietate extraordinară de produse. De Sărbători, Zalando te invită să „Trăiești momentul” cu cele mai îndrăgite articole care te vor face să arăți și să te simți extraordinar. 

Descoperă aici selecția de rochii!

Colecția de Sărbători Zalando se găsește online pe www.zalando.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter