Fie că e vorba despre o doză de energie sau un somn bun, Nutrilite e aici pentru tine!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2022, 18:02

Fie că e vorba despre o doză de energie sau un somn bun, Nutrilite e aici pentru tine!

Fiecare dintre noi își dorește să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat, unde indiferent de cât de încărcat este programul pe parcursul zilei, nivelul de energie se menține ridicat, pregătindu-te în același timp și pentru un somn liniștitor. Uneori însă, lucrurile se întâmplă complet diferit. Perioadele aglomerate își pun de cele mai multe ori amprenta în rutina zilnică, alături de nivelul ridicat de stres și responsabilități.

Aceste momente care îți îngreunează ziua semnalează de fapt două dintre problemele principale și complementare ale generației Millennials, și anume: lipsa de energie și oboseală. În urma unui studiu efectuat în 2020, a reieșit faptul că 32% dintre adulții din UE suferă de oboseală și lipsă de energie, ba chiar, 41% dintre femeile din această categorie de vârstă identifică aceste două probleme drept factori principali în scăderea nivelului stării de bine. Pe lângă asta, 23% din totalul populației europene suferă de probleme de somn, fiind o preocupare care nu primează atât de mult pentru Millennials, în mod deosebit pentru femei.

Fie că e vorba despre o doză de energie sau un somn bun, Nutrilite e aici pentru tine!

Astfel Nutrilite, cel mai recunoscut brand pentru vitamine și suplimente la nivel mondial (care reușește să îmbine într-un mod extraordinar știința și natura), lansează o serie de suplimente care pot fi integrate cu ușurință în rutina ta zilnică, având un efect garantat pe parcursul a 24h.

Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop – Fii de neoprit este primul produs din această gamă și principala nevoie pe care o rezolvă este lipsa energiei și reducerea oboselii. Cu un conținut pe bază de extract de mate (provenit din cofeină naturală) – care are proprietăți stimulatoare și tonice, creează un nivel ridicat de rezistență împotriva oboselii mentale și fizice. Pe lângă asta, mai conține o întreagă serie de vitamine B (B1, B6, B12), calciul și magneziu. Toate aceste ingrediente vin sub forma unor pliculețe compacte, care sunt ușor de luat pe parcursul zilei, având un format foarte practic.

Fie că e vorba despre o doză de energie sau un somn bun, Nutrilite e aici pentru tine!

Nutrilite Sleep Easy – Somn ușor este suplimentul complementar ce e responsabil cu îmbunătățirea somnului, relaxare și susținere a sistemului nervos. Ingredientul definitoriu este melatonina – care ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi, dar conține și doi antioxidanți – mușețelul și extractul de hamei – ce contribuie la relaxare, ce împreună cu vitamina B6 au rolul de a oferi o funcționare normală a sistemului nervos și la îndeplinirea funcției psihologice. Fiind un produs care se prezintă sub forma unor jeleuri, aroma fructată și aspectul delicios contribuie la crearea unui supliment gustos, ușor și convenabil de luat.

Ești gata să-ți îmbunătățești considerabil starea de sănătate pe care o ai? Rămâi pe fază pentru că Nutrilite este aici, și e pregătit să te ajute să strălucești!

#NutriliteForYou

#NutriliteWontStop

#NutriliteSleepEasy

#NutriliteMillennial

Pentru mai multe informații,te rugăm să vizitezi www.amway.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter