Noul supliment alimentar Nutrilite All Plant Protein îți va transforma viața!

Ultimul update Joi, 06 octombrie 2022, 14:31

Proteinele reprezintă unul dintre cele mai importante elemente pentru buna funcționare zilnică a organismului. Deși de-a lungul timpului a fost popularizată ideea că suplimentele proteice sunt necesare exclusiv sportivilor, adevărul este că toți cei care nu reușesc să capete minimul necesar de proteine din dieta zilnică ar trebui să apeleze la un astfel de supliment alimentar.

Este probabil deja cunoscut faptul că fiecare aliment are o valoare nutrițională diferită și un conținut diferit de proteine. De aceea, Nutrilite, cel mai bine vândut brand de suplimente alimentare din lume, a create un produs menit să transforme orice dietă zilnică, oferind o alternativă sănătoasă surselor tradiționale de proteine, cu produsul său Nutrilite All Plant Protein .

Acest produs are la bază 3 principii fundamentale ale stării de bine: ALL-PLANT-PROTEIN!

1. ALL

Proteinele sunt esențiale pentru oricine, indiferent de vârstă sau stil de viață. Multe persoane au impresia că dieta zilnică este de ajuns pentru a asigura nivelul minim necesar de proteine, dar dat din cauză că organismul nu poate conserva proteinele (spre a le distribui ulterior în funcție de nevoi), acest lucru este pur și simplu un mit. De exemplu, 100gr de piept de pui consumate reprezintă doar 30g de proteine. În plus, numeroase publicații științifice au publicat recent studii care arată că aportul recomandat de proteine pe kg (greutate corporală) este de la 1,2 până la 1,5gr de proteine pe kg. Punând laolaltă cele două informații de mai sus, devine clar că suplimentele proteice sunt necesare celor mai mulți dintre noi.

Nutrilite All Plant Protein este dedicat oricărei persoane, ajutând în atingerea obiectivului menționat mai devreme. Mai mult, asigură un nivel ridicat al stării generale de bine și susține procesele esențiale ale corpului.

2. PLANT

Formula Nutrilite All Plant Protein se bazează pe o concentrație puternică de proteine, fără adaosuri nedorite de sare, calorii sau grăsimi saturate. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, unde ingredientele de calitate înaltă și proveniența curată primează.

3. PROTEIN

În cele din urmă, a devenit clar faptul că proteinele trebuie căpătate și din alte surse decât cele tradiționale. Nutrilite All Plant Protein este cea mai convenientă și sănătoasă opțiune în acest sens. Dacă o singură lingură din acest supliment alimentar este adăugată zilnic felurilor de mâncare, acestea vor fi delicioase și sănătoase în mod garantat. Poate fi cu ușurință adăugat în compoziția smoothie-urilor, a supelor și chiar a clătitelor.

NUTRILITE ALL PLANT PROTEIN

Noul supliment alimentar Nutrilite All Plant Protein îți va transforma viața!

Nutrilite All Plant Protein reprezintă alternativa perfectă pentru sursele tradiționale de proteine, conținând cei 9 aminoacizi esențiali. Aceștia nu pot fi sintetizați de către organism, fiind nevoie de surse externe.

  • supliment alimentar, conceput sub formă de pudră
  • nu conține coloranți, arome sau conservanți artificiali
  • o lingură (10gr) din acest supliment poate fi adăugat cu ușurință într-o multitudine de alimente și băuturi calde și reci
  • conține proteine cu digerare treptată și oferă cei 9 aminoacizi ”esențiali” (cuvânt care semnifică incapacitatea corpului de a sintetiza singur acești aminoacizi)

Încearcă Nutrilite All Plant Protein pentru a vedea chiar tu beneficiile pe care acest produs le oferă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter