Noul smartphone HONOR X8 – accesoriul care îți completează perfect orice ținută în această vară

Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 11:44

S-a lansat oficial și pe plan local modelul HONOR X8, cel mai nou membru de succes din seria consacrată X a acestui brand. Acesta face parte acum din portofoliul de produse care își propun să aducă tehnologia inovatoare HONOR mai aproape de utilizatorii români.

HONOR X are un design deosebit de elegant, ultra-subțire și ușor, cu un ecran mare cu rame super înguste și îți oferă acum niște soluții tehnologice de ultimă generație! 

De asemenea, pe lângă aspectul special care îți va transforma total în bine orice ținută, acum poți face și cele mai frumoase poze în vacanță, datorită capacităților fotografice excepționale, dar și a performanțelor puternice. 

Tot acest pachet fabulos vine la un preț accesibil, așa că nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără economii în concediu. 

HONOR X8 – accesoriul care îți completează orice ținută

Noul HONOR X8 rulează pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS) și va fi disponibil foarte curând în România.

„HONOR, se angajează să ofere soluții tehnologice puternice și inovatoare, accesibile oamenilor din toată lumea prin intermediul gamei de dispozitive din seria X. HONOR X8 este dotat cu unul dintre cele mai recente procesoare Qualcomm, Snapdragon® 680, oferind funcții de top în industrie. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de o cameră de ultimă oră, ideală pentru generația de astăzi dornică de conținut vizual calitativ”, a declarat Călin Clej, Marketing Director HONOR Romania.

Designul este rafinat, ultra subțire și ușor. HONOR X8 are o carcasă foarte subțire și ușoară, groasă de 7.45 mm și o greutate de doar 177 grame. Marginile plate și colțurile rotunjite fac din acest smartphone un gadget care ți se potrivește foarte bine în palmă, dar și într-o geantă de mici dimensiuni sau într-un buzunar îngust. Așadar, îl poți lua oriunde și oricând cu tine.

Noul smartphone HONOR X8 - accesoriul care îți completează perfect orice ținută în această vară

HONOR X8 are o baterie de 4000 mAh, care îți garantează o durată lungă de viață a bateriei, redând până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming. De asemenea, datorită încărcătorului cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de redare video online.

Pentru că acest smartphone revoluționar a fost conceput special pentru utilizatorii pasionați de stil, el este disponibil în trei culori uimitoare, perfecte pentru orice ținută: Titanium Silver, Midnight Black și Ocean Blue.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter