Mereu în mișcare, mereu pregătit! Noul smartphone HONOR Magic4 Lite – partenerul ideal pentru un stil de viață activ

Noul smartphone HONOR Magic4 Lite este un partener de încredere pentru cei cu un lifestyle activ, mereu în mișcare, tineri antreprenori, influenceri, creatori de conținut. Adică pentru cei care au nevoie să se bazeze pe un telefon puternic, cu o baterie foarte rezistentă.

Primul telefon HONOR cu tehnologie de încărcare rapidă HONOR SuperCharge îți asigură un timp îndelungat de utilizare și impresionează prin tehnologia inovatoare SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute.

Te poți bucura acum de o experiență de vizionare imersivă, datorită ecranului HONOR FullView de 6,81 inchi. Ramele sunt super înguste, cu aproximativ 40% mai înguste decât în cazul celor mai multe dintre smartphone-urile din aceeași categorie.

„Pregătit cu sisteme software și hardware excepționale, HONOR Magic4 Lite promite o experiență de top pentru generația tânără interesată de experiențe vizuale imersive. Prin soluțiile tehnologice inovatoare, ecranul captivant HONOR FullView și încărcarea HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic4 Lite oferă o experiență de utilizare a smartphone-ului extraordinară pentru utilizatorii din România”, a declarat Călin Clej, Marketing Director HONOR România.

Cel mai bun smartphone pentru creatorii de conținut online: HONOR Magic4 Lite

Ai parte de productivitate întreaga zi, datorită bateriei durabile și a încărcătorului SuperCharge HONOR de 66W, așa că te poți concentra pe ceea ce îți place cel mai mult să faci. 

Designul compact cu rame super înguste, de top, te ajută să te bucuri la maximum de experiență, indiferent dacă urmărești un film, faci acasă sport urmărind clipuri de fitness sau urci un clip pe TikTok. Ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi este partnenerul ideal pentru toate aceste activități.

Bateria de 4800 mAh îți oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect dacă ai nevoie de o performanță îmbunătățită a bateriei pentru a-ți duce ziua la bun sfârșit.

Noul HONOR Magic4 Lite a fost proiectat cu rame super înguste de 1,05 mm și oferă un raport ecran-corp excepțional de 94%, alături de o experiență de divertisment imersivă. Mai mult decât atât, are o structură compactă, cu o grosime de numai 8,05 mm și o greutate de doar 189g. Este ușor de luat oriunde, chiar și în buzunarele înguste sau în gențile de mici dimensiuni.

Mereu în mișcare, mereu pregătit! Noul smartphone HONOR Magic4 Lite – partenerul ideal pentru un stil de viață activ

Funcția Dual View Recording, ideală pentru tinerii creatori de conținut 

HONOR Magic4 Lite poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. De asemenea, noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. Ideal pentru creatorii de conținut începători, Micro Movie Mode oferă o soluție de editare simplă și fără întreruperi, care îmbină automat filmările video, fără a fi necesară utilizarea aplicațiilor terțe.

Cu performanțe îmbunătățite și o experiență mai cursivă de derulare, HONOR Magic4 Lite 5G permite o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. În plus, acest ecran inovator afișează 16,7 milioane de culori, oferindu-ți o astfel și o  experiență realistă de vizionare.

HONOR Magic4 Lite este disponibil în trei culori fascinante: Titanium Silver, Midnight Black și Ocean Blue. 

Despre HONOR 

Compania HONOR este un furnizor lider global de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și toate canalele, pentru toți oamenii. Având un accent strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter