McDonald’s încurajează lectura și timpul petrecut în familie prin programul Happy Meal Readers

Indiferent dacă preferați să le citiți celor mici înainte de culcare sau în oricare alt moment al zilei, lectura este o activitate ideală pentru a petrece timp în familie. În plus, pe lângă întărirea relației dintre părinte și copil, momentele de lectură sunt distractive, îmbogățesc cunoștințele celui mic și îi dezvoltă vocabularul, imaginația și creativitatea. 

Pentru a încuraja pasiunea pentru lectură ca activitate în familie, McDonald’s în România continuă programul Happy Meal Readers, prin intermediul căruia părinții pot alege o carte cu povești la fiecare Happy MealTM. Noua serie de cărți disponibilă în restaurantele McDonald’s se numește „Little People, Big DreamsTM” și are la bază poveștile unor oameni excepționali: creatori, artiști, oameni de știință și lideri care au avut contribuții semnificative și realizări incredibile. 

La fiecare meniu Happy MealTM, copiii pot alege o carte cu povești 

La fiecare Happy MealTM, părinții pot alege o carte cu povești din seria „Little People – Big DreamsTM”, disponibilă în toate restaurantele McDonald’s din țară. Cărțile sunt gândite special pentru micii cititori, într-un format de buzunar și sunt îmbogățite cu ilustrații și activități captivante, care amplifică efectul lecturii și îi încurajează pe copii să facă primii pași pentru a citi pe cont propriu.  

Printre personajele remarcabile pe care cei mici le vor descoperi în noua serie de povești se numără creatori, artiști, oameni de știință și lideri care au schimbat lumea. Prin intermediul acestora, copiii pot învăța să fie empatici și curajoși, lăsându-se inspirați pentru a-și urma visurile. Mai mult, fiecare carte din seria „Little People, Big DreamsTM” cuprinde și un glosar pe care adulții îl pot folosi pentru a le putea explica micuților anumiți termeni, pe înțelesul lor. 

McDonald’s sărbătorește Ziua Națională a Lecturii cu un Club de lectură pentru copii

Ziua Națională a Lecturii este sărbătorită oficial în România începând de anul trecut. Astfel, ca parte a inițiativelor speciale de promovare a lecturii care au loc în această zi, cunoscutul lanț de restaurante organizează sâmbătă, 18 februarie, un eveniment pentru copii și părinți. 

Începând cu ora 11:00, părinții și copiii sunt așteptați la restaurantul McDonald’s Unirea din București, unde se pot bucura gratuit de activități inedite precum ateliere de storytelling și arte plastice, dar și de lectura cărții de povești „Pot fi un lider care inspiră”, despre Martin Luther King, Maya Angelou și Malala Yousafzai. Evenimentul este intitulat „Clubul micilor cititori – Happy Meal Readers” și face parte din programul „Happy Meal Readers”, derulat de McDonald’s în România.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter