În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor

De Unica.ro, pe

Vara este anotimpul în care o bucurie deshide o alta! De exemplu, o simplă ieșire la terasă cu prietenii poate deschide drumul către mare, unde distracția cu gașca poate continua. Vara aceasta savurează FRESH 0.0., mixul de suc de fructe cu bere 0.0% alcool și bucură-te de un optimism 100% răcoritor, oriunde te-ai afla: la terasă, în parc, la piscina sau la plaja ta preferată de la malul mării.

Disponibil în două sortimente inedite – cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine, FRESH 0.0 îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool. 

Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei –  la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

“Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta”, a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter