În noul an școlar ai nevoie de o imprimantă care nu rămâne niciodată fără cerneală

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 17:13

În sistem offline sau online, elevii au acum nevoie de tehnologie pentru a ține pasul la școală. De un calculator sau de o tabletă și, din ce în ce mai des, de o imprimantă pentru fișe, notițe, cursuri, proiecte. 

Iar tu, părintele, trebuie să te asiguri că imprimanta nu rămâne în pană de cerneală exact în momentul în care aveai nevoie să funcționeze. Și, astfel, să eviți momentul în care copilul are de făcut o temă pe un format imprimat, iar cartușul este gol și nici rezerve nu mai sunt în casă. Cel mai probabil ți s-a întamplat și tie atunci când erai pe punctul de a merge la un ghișeu al administrației publice și îți mai rămăsese un ultim document de imprimat sau poate când trebuia musai să semnezi un contract și munceai de acasă.

În oricare dintre aceste situații, dincolo de frustrarea de moment, importante sunt timpul și energia consumate pentru a face rost cât mai rapid de noi cartușe de cerneală. Ceea ce presupune o comandă online, așteptarea curierului sau un drum la magazin și, deci, ore bune pierdute. 

Cartușe de cerneală direct la ușă, înainte să se golească cele din imprimantă

Acum există și o altă soluție care nu-ți consumă timp și cu care poți face economii. Este serviciul Instant Ink de la HP, care te scapă de orice grijă legată de verificarea sau cumpărarea cartușelor. Practic, cu un simplu abonament la cerneală, faci economie de timp și de bani – până la 70% din costurile cu cartușele de cerneală originală HP – când vine vorba de imprimanta de acasă. 

Avantajul principal al abonamentului Instant Ink este că îți asigură necesarul de cerneală lunar, iar livrarea cartușelor este inclusă, fără costuri suplimentare. Un alt beneficiu este acela că abonamentul de cerneală are un preț fix, stabilit în baza numărului de pagini imprimate și nu a cantității de cerneală consumate. Altfel spus, poți imprima fotografii, grafice complicate, documente de lucru și toate color, nu doar alb-negru. Abonamentul va număra doar paginile, indiferent de cantitatea de cerneală sau culorile folosite. În plus, HP știe – printr-o conexiune Cloud – când cerneala este pe terminate și îți trimite direct la adresă cartușe noi, înainte să rămâi fără rezerve. Și astfel ai scăpat de momentul frustrant al paginii imprimate doar pe jumătate.

Tu știi cât de mult trebuie să printezi într-o lună acasă, deci tu îți alegi planul de abonament lunar. Ai la dispoziție mai multe opțiuni. Planurile de abonament pornesc de la 15 pagini imprimate pe lună, care costă 4.99 lei. Ai la dispoziție și varianta de 50 și de 100 de pagini pe lună, sau chiar mai multe. Și, dacă nu poți aproxima cât de mult folosiți imprimanta în familie, într-o lună, abonamentul poate fi schimbat oricând. Îl poți și anula, fără alte costuri. Iar dacă ți-au rămas pagini nefolosite într-o lună, le poți reporta pentru luna viitoare – în limita a trei luni.

Serviciul HP Instant Ink a fost gândit pentru familii, pentru angajații care lucrează de acasă și pentru afacerile mici, în cele 36 de țări în care a fost lansat până acum, deci inclusiv pentru România. Este un serviciu care s-a dovedit a fi foarte util și comod de folosit. În toată lumea, numărul de abonamente de cerneală Instant Ink a depășit 9 milioane de utilizatori.

Și un detaliu util: serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil pentru imprimantele cu cerneală. Dacă ai deja o imprimantă HP cu cerneală, poți verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter