HUAWEI WiFi Mesh 3 – internet wireless în toată casa, cu un singur router

Sigur ai pățit și tu asta măcar o dată! Vrei să stai dimineața mai mult pe telefon, te conectezi la routerul din casă, ca să nu consumi din pachetul de date, dar se întrerupe semnalul. Ori poate voiai să vezi un clip cu o rețetă nouă și nu reușești să faci asta la bucătărie pentru că se încarcă greu video-ul. Dacă vrei să ai internet wireless oriunde în casă, cu acoperire stabilă, atunci ai neapărat nevoie de un router super performant, iar ultimul model HUAWEI WiFi Mesh 3 te scapă rapid de griji!

Este proiectat special ca să acopere suprafața întregii case cu un semnal stabil și sigur. Pe lângă funcțiile tehnice, designul elegant îl transformă și într-o adevărată piesă de decor premium, așa că nu trebuie să îți mai faci griji că trebuie să îl ascunzi pe undeva pentru că nu arată atât de bine. Îți oferă o experiență smart home atât pentru tine, cât și pentru toți membrii familiei.

Designul elegant al routerului îți permite să îl integrezi cu succes în ambientul oricărei camere. Ușor de folosit și sigur, noul model HUAWEI WiFi Mesh 3 vine acum și cu sistemul de protecție HomeSecTM și cu funcția de redare a diagnosticului inteligent, care este accesibil în orice moment.

Cum poți avea internet wireless în toată casa cu routerul HUAWEI WiFi Mesh 3

Un singur router HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi cu ușurință 200 de metri pătrați. Dacă ai un spațiu de birouri, o locuință spațioasă sau poate ai nevoie de internet în spațiul tău de lucru, trei routere acoperă până la 600 de metri pătrați. Dacă ai nevoie, acum poți cumpăra routere suplimentare, care extind acoperirea WiFi. 

Ai un tip de casă cu structuri complicate și neregulate? Nu îți face griji! Aparatul HUAWEI WiFI Mesh 3 îți permite să plasezi și configurezi routerul în funcție de tipul clădirii. În era vitezei și a tehnologiei, îți dorești cu siguranță să ai un semnal stabil și care să îți permită să te conectezi și să îți faci treaba într-un mod cât mai eficient. 

Acum poți descărca filme 4K sau fișiere mari cu o viteză uluitoare, în timp ce beneficiezi de acoperire pe întreaga casă. Mai mult decât atât, HUAWEI WiFi Mesh 3 permite conectarea mai multor dispozitive fără a avea probleme de deconectare și delay.

HUAWEI WiFi Mesh 3 – internet wireless în toată casa, cu un singur router

Ai parte de calitate și de o experiență unică, datorită modului în care semnalul de internet wireless rămâne puternic oriunde în locuință, în pofida obstacolelor și a interferențelor. HUAWEI WiFi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus cu o rată de 2.402Mbps (5GHz Band) și 574 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fișierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Ca să ai acces la internet poți introduce cablul de rețea în oricare din cele trei porturi Ethernet 10 / 100 / 1.000 Mbps cu auto-negociere. HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate, iar rețeaua rămâne la fel de stabilă, indiferent de modul în care utilizezi conexiunea la internet. 

Te poți uita la un film, în timp ce restul membrilor familiei urmăresc o emisiune pe laptop în altă cameră, ori alte persoane din casă se bucură de o super sesiune de gaming cu multiplayer online. Posibilitățile sunt acum nenumărate, cu noul model de router de la Huawei.

Ai adesea musafiri și te chinui să le dai mereu parola? Există o soluție și pentru această problemă. Când ecranul este oprit, tot ce trebuie să facă aceștia este să plaseze un smartphone activat NFC în partea de sus a routerului și acesta poate fi conectat la rețeaua WiFi direct, fără să mai fie nevoie să introducă parola.

HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu funcția Wi-Fi pentru oaspeți. Poți activa Wi-Fi-ul pentru musafiri și poți seta o parolă dedicată doar acestora. Astfel, musafirii tăi se pot bucura de conexiune la rețea fără să facă parte din LAN-ul de acasă și nici nu pot avea acces la alte dispozitive conectate, asigurând securitatea datelor tale.

HUAWEI WiFi Mesh 3 – internet wireless în toată casa, cu un singur router

Internet rapid și sigur cu un router elegant

Dacă vrei să folosești un internet rapid, dar să fie și sigur, HUAWEI WiFi Mesh 3 îți oferă acum caracteristici de securitate puternice în regim gratuit, fără costuri suplimentare. HUAWEI WiFI Mesh 3 este alimentat de HarmonyOS și îți protejează întreaga rețea împotriva atacurilor de tip brute force și ARP spoofing. Elimină străinii cu un singur click și dispune de protocolul de securitate WPA3.

Noul router Huawei are un corp alb subțire și elegant, cu o bază metalică. Datorită designului premium, se transformă ușor dintr-un dispozitiv util într-o veritabilă piesă de decor pentru locuința ta, așa că nu trebuie să îți mai faci griji pentru aspectul zonei în care îl instalezi.

Routerele Huawei au trecut șapte teste stricte înainte de a fi expediate, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilității online, asigurând o calitate înaltă și durabilitate. Vrei să vezi mult mai precis puterea și acoperirea semnalului în casă? Poți face asta în orice moment, datorită aplicației HUAWEI AI Life, cu ajutorul căreia poți seta atât aspectul, cât și dimensiunea locuinței, ca să generezi o hartă de performanță a semnalului. 

În cazul problemelor de conectivitate, nu trebuie să apelezi la ajutorul cuiva specializat din prima clipă. Poți folosi Smart Diagnosis care le identifică și le rezolvă automat. Tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de internetul wireless oriunde în casă, acum doar cu noul HUAWEI WiFi Mesh 3.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter