HUAWEI nova 10 Pro – smartphone-ul perfect pentru cele mai tari vloguri și fotografii

Huawei a lansat noul HUAWEI nova 10 Pro. Acest smartphone le aduce pasionaților de tehnologie combinația ideală între designul elegant și performanța unei camere frontale ultra puternice, dar și a modurilor SuperCharge avansate.

Designul clasic și elegant îl scoate în evidență de fiecare dată, iar elementele performante și inovatoare, precum este camera frontală, îl transformă într-un must have pentru toți cei care își doresc un smartphone inovativ. Noul dispozitiv HUAWEI nova 10 Pro este creat special pentru utilizatorii care sunt într-o continuă aventură de descoperire a celor mai bune gadgeturi de pe piață.

Mai mult, HUAWEI nova 10 Pro dispune de AppGallery, un ecosistem inteligent și inovator care oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. Astfel, te poți bucura de aplicațiile tale preferate pe noul HUAWEI nova 10 Pro.

HUAWEI nova 10 Pro – smartphone-ul perfect pentru cele mai tari vloguri și fotografii

Cum poți face vloguri și fotografii pentru social media cu noul HUAWEI nova 10 Pro

În ziua de astăzi, poți deveni un vlogger de succes ori poți posta cele mai cool fotografii pe Instagram fără să cheltui o avere uriașă pe echipamente profesionale. Ai nevoie de un smartphone care să integreze tot ceea ce tu ai nevoie în viața de zi cu zi. 

Chiar dacă nu postezi pe internet, cu siguranță îți dorești să păstrezi cele mai frumoase amintiri cu cei dragi sau fotografiile realizate în vacanțe, iar calitatea acestora este acum net superioară datorită caracteristicilor cu care vine la pachet noul HUAWEI nova 10 Pro.

Designul noului smartphone vine cu o îmbunătățire a designului original Star Orbit Ring și adaptează un design nou Star Orbit Craft, care îți aduce acum mai multă strălucire texturii și o face mai catifelată la atingere. Este un telefon fluid, care permite cu succes o încărcare rapidă, pentru ca tu să profiți cât mai mult timp de beneficiile pe care ți le oferă. 

HUAWEI nova 10 Pro – smartphone-ul perfect pentru cele mai tari vloguri și fotografii

De asemenea, mai permite și disiparea căldurii, performanța în gaming și descărcări mai rapide, pentru ca telefonul să funcționeze perfect și atunci când vrei să te relaxezi și să te distrezi cu un joc. Pentru a încărca telefonul cu până la 60% este nevoie de doar 10 minute, iar pentru încărcare completă sunt necesare doar 20 de minute, durată similară cu cea pentru încărcarea unui nou joc.

HUAWEI nova 10 Pro are o grosime de 7,88 mm și cântărește 191 g. Așadar, reușește să păstreze un echilibru perfect între performanța inovatoare și designul ușor de ținut în mână. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, care completează perfect designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație de rafinament, dar și în varianta de culoare premium discretă Starry Black. 

Camerele îți oferă fotografii perfecte și clare din orice unghi, iar capabilitățile de autofocus îmbunătățite ale camerei frontale duble permit oricărui utilizator realizarea de videoclipuri perfecte chiar și în mișcare. Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip. Acum poți să creezi clipuri video cu un singur clic. Această aplicație include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio, precum și tehnologii de editare, pentru realizarea de vloguri.

HUAWEI nova 10 Pro – smartphone-ul perfect pentru cele mai tari vloguri și fotografii

Prima cameră frontală cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP din industrie acceptă un unghi larg de 100 de grade și calitate video 4K. Îți oferă acum o rezoluție și o sensibilitate la lumină excelente. Camera frontală pentru portrete de 8 MP este o altă premieră în industrie. Aceasta dispune de zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X. Extinde limitele percepției umane și îți oferă cea mai bună experiență de portret close-up.

HUAWEI nova 10 Pro vine cu un spațiu de stocare internă de 128GB sau 256GB și 8GB RAM, așa că ai spațiu suficient pentru videoclipuri, fotografii sau orice altceva îți dorești. Tot ce îți rămâne de făcut este să descoperi toate setările minunate pe care ți le aduce acum noul HUAWEI nova 10 Pro și să te bucuri de experiență!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter