Honor 70, smartphone-ul care te va ajuta să te faci remarcată și în online, și în offline

Ultimul update Marți, 04 octombrie 2022, 10:09

Dacă ești în căutarea unui smartphone accesibil ca preț, care să arate bine și să-ți ofere toate funcțiile de care ai nevoie, e timpul să faci cunoștință cu noul Honor 70.

Design impecabil, specificații tehnice de ultimă generație

Primul lucru pe care îl vei remarca la Honor 70 e designul. Cu un ecran generos, de 6.67″, și o strălucire aparte a carcasei, Honor 70 arată ca o bijuterie.

Honor 70, smartphone-ul care te va ajuta să te faci remarcată și în online, și în offline

Smartphone-ul pare creat special pentru fanii rețelelor de socializare, fiind de real ajutor pentru creatorii de conținut la început de drum. Ansamblul de camere de pe spatele telefonului cuprinde trei senzori – un wide de 54MP, care utilizează tehnologia Sony IMX800, un ultrawide&macro de 50MP și unul de adâncime de 2MP. În partea din față, smartphone-ul are o cameră selfie de tip hole-punch, de 32MP.

Toate acestea se traduc prin fotografii impecabile atât ziua, cât și noaptea, cadre ultrawide mai mult decât reușite, imagini macro impecabile și, în general, o reproducere uimitoare a culorilor. Postările tale de pe Instagram sau BeReal vor primi de acum și mai multe like-uri!

Un mod de filmare revoluționar, cu două camere în același timp

Deoarece camerele de pe spate pot filma fullHD la 60FPS, Honor 70 face o treabă excelentă atunci când vine vorba de video. În plus, un detaliu cu adevărat inedit este că smartphone-ul are un mod de filmare numit Solo Cut, care poate filma cu cele două camere în același timp. Mai exact, poți filma concomitent atât un cadru general, cu un grup de 4-5 persoane, de exemplu, cât și un cadru apropiat, cu o singură persoană din acel grup. Imaginează-ți cât de mult îți poate ușura munca de editare pentru un clip de YouTube sau un TikTok o astfel de funcție!

Honor 70, smartphone-ul care te va ajuta să te faci remarcată și în online, și în offline

Încărcare mai rapidă ca oricând

În general, cea mai mare problemă a persoanelor care folosesc telefonul mobil pentru social media și crearea de conținut, fie el foto sau video, este durata de viață a bateriei. Ei bine, în cazul lui Honor 70 această problemă devine de domeniul trecutului datorită bateriei de 4800mAh, super charge 66W. Pe scurt, poți încărca bateria full în doar 45 de minute sau până la 60% în doar 20 de minute. Acum chiar nu mai e nevoie să-ți lași smartphone-ul la încărcat peste noapte!

Descoperă toate funcționalitățile noului Honor 70, aici.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter